10 Ξεκάθαρα Σημάδια που Φανερώνουν ότι ο Αντρας σου έχει Σταματήσει να σε Αγαπάει. Αν Δεις το 6ο, Χώρισέ τον.
Viralman.gr

10 Ξεκάθαρα Σημάδια που Φανερώνουν ότι ο Αντρας σου έχει Σταματήσει να σε Αγαπάει. Αν Δεις το 6ο, Χώρισέ τον.

Σύμφωνα με τον Steve Harvey, συγγραφέα του δημοφιλούς μυθιστορήματος Act Like a Lady, Think Like a Man, «Η αγάπη ενός ανθρώπου εκφράζεται με τρεις μορφές: δηλώνει τα δικαιώματά του για εσάς δημόσια, προστατεύει και σας φροντίζει».

Μερικές φορές, μια γυναίκα μπορεί να αισθανθεί ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, χωρίς να χρειάζεται να το ακούσει από το σύντροφό της. Εμείς συγκεντρώσαμε μια λίστα με 10 ενδείξεις ότι τα έντονα αισθήματα αγάπης του ανθρώπου σας έχουν ξεθωριάσει.

Κριτικάρει την εμφάνισή σας

Για έναν άντρα που αγαπά πραγματικά είστε πάντα όμορφες, ακόμη και με βρώμικα μαλλιά και φαρδιά ρούχα.

Συζητάνε τις αδυναμίες σας με φίλους

Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά οι άνθρωποι που αγαπάνε πραγματικά επικεντρώνονται στα πλεονεκτήματα του εταίρου τους αντί στις ατέλειες.

Η στάση του απέναντι στις συνήθειες σας

Αν ο άνθρωπος σας ελέγχει διαρκώς όλα τα μικρά πράγματα που κάνετε και κάνει αρνητικά σχόλια σχετικά για τη συμπεριφορά σας, σημαίνει ότι το μόνο συναίσθημα που έχει απομείνει είναι ο εκνευρισμός.

Προσήλωση στις ιστορίες σαςΕάν συνεχίζει να αλλάζει θέμα ή υπεκφεύγει χρησιμοποιώντας διαφορετικές δικαιολογίες όποτε προσπαθείτε να του μιλήσετε, πιθανότατα οι ανησυχίες σας δεν τον απασχολούν.

Η αντίδρασή του στα συναισθήματά σας

Αν σας αγαπά, θα προσπαθήσει να σας παρηγορήσει ακόμα και αν ο λόγος που κλαίτε του φαίνεται χαζός.

Ερωτικότητα

Τα μηνύματα, οι συναρπαστικές συμβουλές, οι παιχνιδιάρικες φωτογραφίες – όλα αυτά βοηθούν στο να αναζωπυρώσουν το αμοιβαίο ενδιαφέρον, όπως στις πρώτες ημέρες της σχέσης.

Η αντίδρασή του στα αιτήματα

Στην πραγματικότητα, στους άνδρες αρέσει να βοηθούν τις γυναίκες – αυτό τους δίνει την ευκαιρία να αποδείξουν πόσο cool, ισχυροί και υπεύθυνοι είναι.Ζήλια

Όταν ένας άνθρωπος είναι απολύτως αδιάφορος στις ενδείξεις προσοχής που δείχνουν άλλοι άνδρες για την κυρία του, αυτό είναι ένα ανησυχητικό σημάδι.

Προστατεύει από τον κίνδυνο

Η ανάγκη να προστατεύει την αγαπημένη του, είναι βασική. Ένας άντρας νοιώθει σαν σούπερ ήρωας.

Ευγενικά λόγια και έκφραση συναισθημάτων

Η γλώσσα της αγάπης αποτελείται από τρυφερά λόγια, αγγίγματα, αγκαλιές και φιλιά. Όταν καλούμε έναν σύντροφο «αγάπη μου», δημιουργούμε μια ιδιαίτερα οικεία ατμόσφαιρα.

Credit: brightside.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr
[teads_ad]