12 Εκπληκτικά Πράγματα που ΔΕΝ γνωρίζαμε για τον Αδικοχαμένο Paul Walker. Το #10 δείχνει ΤΙ άνθρωπος ήταν…
Viralman.gr

12 Εκπληκτικά Πράγματα που ΔΕΝ γνωρίζαμε για τον Αδικοχαμένο Paul Walker. Το #10 δείχνει ΤΙ άνθρωπος ήταν…

1. Ο Paul ξεκίνησε από νηπιακή ηλικία να ασχολείται με την υποκριτική! Συμμετείχε σε μια διαφήμιση της Pampers, όπου ήταν το πρωταγωνιστικό μωρό.

2. Η τηλεοπτική του καριέρα ήταν σε ανοδική πορεία. Συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές Touched By An Angel, Highway To Heaven και Throb.

3. Ο πρώτος του ρόλος ήταν στη ταινία Monster In The Closet. Ήταν σίγουρα χαριτωμένο παιδάκι!

4. Ασχολήθηκε και αγάπησε την Θαλάσσια Βιολογία. Φοίτησε σε μια πανεπιστημιακή κοινότητα στη Καλιφόρνια και είδωλό του ήταν ο Jacques-Yves Cousteau.

5. Είχε καφέ ζώνη στο Βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου. Αλλά δεν ήταν το πρώτο άτομο στην οικογένεια που ήταν άριστος στις πολεμικές τέχνες.6. Ο πατέρας του ήταν πρωταθλητής στη πυγμαχία. Και ο παππούς του είχε μια επιτυχημένη καριέρα στο μποξ με το παρατσούκλι «Ο Ιρλανδός» Billie Walker.

7. Ο Vin Diesel ονόμασε τη κόρη του «Paulina» προς τιμή του καλύτερού του φίλου. Οι δύο ηθοποιοί ήταν στενοί φίλοι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στις ταινίες Fast and Furious.

8. O Vin Diesel πήγε κατευθείαν στο πατρικό σπίτι του Paul Walker, όταν έμαθε τα νέα για το θάνατό του. Ήταν συντετριμμένος.9. Ο Paul είχε κάνει οντισιόν για το ρόλο του Anakin Skywalker στο prequel των ταινιών Star Wars. Ήθελε πολύ το ρόλο, αλλά οι παραγωγοί αποφάσισαν ότι ήταν πολύ μεγάλος για το ρόλο.

10. Δε του άρεσε να παρακολουθεί τον εαυτό του στις ταινίες του. Όλες του τις ταινίες τις παρακολούθησε μόνο μία φορά.

11. Εκτέλεσε τις περισσότερες επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες Fast & Furious μόνος του, χωρίς τη χρήση κασκαντέρ και αυτοσχεδίασε σε μερικές σκηνές με καυγάδες.


12. Του άρεσε πολύ να τρέχει με τα αμάξια σε αγώνες. Στην πρώτη ταινία Fast & Furious οδήγησε και οδήγησε κάθε αυτοκίνητο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο για να τιμήσετε τη μνήμη του αδικοχαμένου Paul Walker.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr
[teads_ad]