12 Ξεκάθαρα Σημάδια ότι ένας Κοντινός σας Άνθρωπος είναι Σατανικός και Θέλει το Κακό σας. Μεγάλη Προσοχή στο 6ο.
Viralman.gr

12 Ξεκάθαρα Σημάδια ότι ένας Κοντινός σας Άνθρωπος είναι Σατανικός και Θέλει το Κακό σας. Μεγάλη Προσοχή στο 6ο.

Όταν ακούμε τον όρο ‘σατανικός’ συνήθως σκεφτόμαστε κάτι τραγικό που μας ενοχλεί. Ωστόσο, η πραγματική κακία έχει περισσότερο να κάνει με νοημοσύνη και συχνά θα περνάει απαρατήρητη.

Ενώ σε όλους ανθρώπους υπάρχει η καλή πλευρά, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα την χρησιμοποιήσει για να πετύχει τους σκοπούς του. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά σατανικοί και το απολαμβάνουν.

Παρακάτω, θα δείτε 12 προειδοποιητικά σημάδια πως κάποιος είναι πραγματικά κακός.

Αρνείται την πραγματικότητα: Έχει μία εντελώς διαφορετική αλήθεια από σένα και ποτέ δεν θα συμφωνήσει με την πραγματικότητα.

Διαστρεβλώνει τα γεγονότα: Μπορεί να αφοράει το οτιδήποτε αρκεί να πετύχει τους σκοπούς του.

Αποκρύπτει πληροφορίες: Μόλις καταλάβει πως κάτι απειλεί την ταυτότητά του, αυτόματα θα το κρύψει. Ποτέ δεν θα παραδεχτεί πως λέει ψέματα λέγοντας πως ποτέ δεν έχει πει κάτι που το αποδεικνύει.

Παραπλανεί: Εάν βρει χρήσιμες πληροφορίες, θα τις χρησιμοποιήσει για να κρύψει την αλήθεια και να σε κάνει να νιώσεις φόβο, ευάλωτος ή ανίκανος.Λέει συνέχεια ψέματα: Αυτός είναι ο τρόπος να χτίσει την εικόνα του. Δεν μπορεί να πει μία ιστορία χωρίς να προσθέσει λίγη σάλτσα γιατί του αρέσει να κοροϊδεύει τους άλλους γύρω του. Μόλις καταλάβεις πως λέει ψέματα, θα τα καλύψει με ακόμα περισσότερα ψέματα. Μπορεί στο τέλος να σας κάνει να νιώθετε ακόμα και τύψεις.

Δεν νιώθει τύψεις: Δεν έχουν τύψεις για όποιον έχουν καταστρέψει, θα καταστρέψουν ή σχεδιάζουν να καταστρέψουν. Χρησιμοποιούν τους πάντες σαν πιόνια στο παιχνίδι τους και τρέφονται από την καλοσύνη των ανθρώπων.

Αποφεύγει τις ευθύνες του: Αρνούνται να δεχτούν την ευθύνη για όσους έχουν βλάψει. Μόλις νιώσουν πως τους κατηγορούν, θα περάσουν το φταίξιμο αλλού.

Είναι χειριστικός: Σχεδιάζει 10 κινήσεις μπροστά και πάντα ξέρει πώς να χειριστεί τους ανθρώπους.Το παίζει φίλος: Στην ουσία όμως δεν θέλει να σε βοηθήσει, απλά τον βολεύει. Αυτόν τον άνθρωπο δεν τον θες κοντά σου όταν έρθουν δύσκολοι καιροί. Μην περιμένεις τίποτα. Εάν σε υποστηρίζει, το πιθανότερο είναι να θέλει κάτι από σένα.

Κλέβει τον χρόνο σου: Μπορεί να μην το καταλάβεις αμέσως αλλά παρατήρησε τις συζητήσεις σας όταν δεν έχεις πολύ χρόνο. Εάν βιάζεσαι να πας κάπου, θα σου διασπάσει την προσοχή για να χάσεις την αίσθηση του χρόνου.

Διπλή ζωή:  Ποτέ δεν θα σου αποκαλύψει πως ζει διπλή ζωή. Επειδή όλη η ζωή του καλύπτεται από τα ψέματά του, θα έχει μία διαφορετική εικόνα για κάθε άνθρωπο. Εάν αρχίσει να χάνει τον έλεγχο, θα χάνει τα πιόνια του.

Προσπαθεί να σε ελέγξει: Με όλα τα ψέματα που λέει, πρέπει πάντα να ελέγχει μία κατάσταση. Μόλις νιώσει πως κερδίζει την εμπιστοσύνη σου, θα αρχίσει να σε ελέγχει και να γίνεται κτητικός.

Credit: providr.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr
[teads_ad]