Viralman.gr

20 Απίθανα Μυστικά Κόλπα για να κάνεις το Καλύτερο «Κρεβάτι» της Ζωής σου. Το 8ο θα το κάνει… Αξέχαστο.

Αν το σεξ φαντάζει μια βαρετή, άνευρη, άχρωμη διαδικασία για εσένα και τον σύντροφό σου, μάλλον κάτι δεν γίνεται σωστά.

Και όχι τόσο κατά τη διάρκεια της πράξης, όσο πριν ή μετά από αυτή. Υπάρχουν τρόποι το κρεβατι να γίνει η πιο συναρπαστική εμπειρία. Γιατί είναι κατά βάσιν παιχνίδι του μυαλού και αυτό μπορεί να διεγερθεί με πολλαπλούς τρόπους: τους παρακάτω 20.

Να σε αγγίζει χαμηλά… σιγά και απαλά: Ο θεραπευτής Simone Bienne συμβουλεύει τους άνδρες να αγγίζουν τις συντρόφους τους στην περιοχή γύρω από το αιδοίο πολύ απαλά και πολύ αργά. Αυτό θα αποβεί άκρως ερεθιστικό.

Σωπάστε εντελώς για λίγα λεπτά: Η educator Jenny Block υποστηρίζει ότι το κρεβατι είναι μια πρακτική που αφορά το κορμί και το πνεύμα. Όταν αυτά είναι συντονισμένα, τότε αυτό γίνεται καλύτερα. Αντί, λοιπόν για βογγητά, ή βωμολοχίες στο κρεβάτι, δοκιμάστε να… σωπάσετε για λίγα λεπτά ώστε να διεγείρετε τις αισθήσεις σας. Αυτό θα ενθαρρύνει τον σύντροφό σας να βρει νέους τρόπους για να επικοινωνήσει μαζί σας.

Προκαταρκτική… γυμναστική: Λίγα λεπτά γυμναστικής (20 λεπτά είναι ικανοποιητικός χρόνος!) είναι αρκετά για να διεγείρουν το σώμα περισσότερο κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας.

Aνάσυρε από την μνήμη σου εμπειρίες sex που σε ευχαρίστησαν: Ο therapist Μike Lousada αναφέρει ότι “Όταν μιλάμε για το κρεβατι που έχουμε απολαύσει στο παρελθόν διεγείρουμε τις ερωτικές μας ενορμήσεις”. Φέρτε στο μυαλό σας το κρεβατι που κάνατε σε ένα μέρος που σας ευχαρίστησε, την μουσική που μπορεί να ακούγατε εκείνη την στιγμή. Μιλήστε γι’αυτό. Επαναλάβετε.

Δες άλλες γυναίκες να διεγείρονται: Η Kathrine O’ Connell White του Tufts University School of Medicine αναφέρει ότι το κρεβατι επιδρά διεγερτικά αρκετές φορές στην γυναίκα. Βλέποντας εκείνη άλλες γυναίκες να έχουν οργασμό μπορεί να ερεθιστεί.

Άλλαξτε μέρος και ώρα που συνήθως το κάνετε : Η θεραπεύτρια Michele McCulle αναφέρει: “Ξεχάστε το πολύ πρωινό κρεβατι ή το κρεβατιπριν κοιμηθείτε, ή την κρεβατοκάμαρά σας”. Κάντε το πχ. Πριν το βραδινό σας. Και κάπου που δεν το έχετε ξανακάνει.

 

 

Πες του: “Αυτό δεν το έχω ξανακάνει ποτέ”: Οι άνδρες θέλουν να νιώθουν “καινοτόμοι, κυρίαρχοι” αναφέρει ο therapist Ian Kerner. Όταν νιώθει ότι σου προσφέρει νέες εμπειρίες, νέες συγκινήσεις… αποδίδει καλύτερα.

Στείλ’του ξαφνικά ένα ερωτικό μήνυμα: Θα είναι για εκείνον μια ευχάριστη… πολλά υποσχόμενη έκπληξη. Όταν αιφνιδιάζεται, νιώθει ότι τον πειριμένουν συγκινήσεις. Φρεσκάρεται το μυαλό και των δυο σας.

Πριν το κρεβατι μύρισε κάτι που αγαπάς πολύ: Οι μυρωδιές είναι άκρως διεγερτικές και μπορούν να σου φτιάξουν την διάθεση. Ιδίως αυτές που είναι συνδεδεμένες με τα ερωτικά σου γούστα.

Επισκέψου shop, αγόρασε βιβλία που μπορούν να σε βοηθήσουν: Απόκτησε νέες προσλαμβάνουσες γύρω από το κρεβατι. Θα σε βοηθήσουν να δοκιμάσεις πράγματα που σίγουρα δεν είχες τολμήσει μέχρι πρότινος… γιατί δεν ήξερες ότι υπάρχουν.

Φαντασιώσου την κορύφωσή σου: Η Christina Gordon, θεραπεύτρια, αναφέρει ότι όσο πιο πολύ σκέφτεσαι την στιγμή που θα έρθεις σε οργα  σμό και οι αισθήσεις σου απογειωθούν, τόσο πιο κοντά της μπορείς να φτάσεις.

Αυτοσυγκέντρωση – Συντονίστε τις ανάσες σας: Aκολούθησε την ανάσα του ή εκείνος την δική σου. Το κρεβατι μπορεί να είναι μια διαδικασία διαλογισμού που μπορεί να απογειώσει τις αισθήσεις σας.

Το μασάζ μπορεί να είναι διεγερτικό: Απαλές κινήσεις των δαχτύλων στο σώμα του και στο σώμα του μπορούν να φέρουν χαλάρωση και να σας κάνουν να απολαύσετε το κρεβατι καλύτερα.

Πες του τι σκέφτεσαι να του κάνεις και τι θέλεις να σου κάνει: Η φαντασία μπορεί να σας κάνει να ξεπεράσετε τα standards σας, ακόμα και τα όρια του εαυτού σας αναφέρει ο Dr Lorri Brotto του UΒC l Health Laboratory. Μιλήστε ανοιχτά μαζί του για την εμπειρία που θέλετε να ζήσετε.

“Παίξε” με την ένταση του οργα σμού: Λίγο πριν την κορύφωση, δοκιμάστε να δείτε τα όρια του οργασ  μού. Δείτε πόσο και με ποιο τρόπο μπορείτε να τον παρατείνετε. Μην… βιαστείτε για την κορύφωση.

Aν σου στείλει πονηρό μήνυμα… αιφνιδίασέ τον: Μια κοφτή απάντηση όπως “Δεν μπορώ να περιμένω”, τον διεγείρει και τον κάνει να μην μπορεί να περιμένει ούτε εκείνος. Παίξε με τις λέξεις. Το κρεβατι είναι παιχνίδι του μυαλού.

Ενθάρρυνέ τον – Δώσε εσύ παραπάνω διάρκεια: Μην βιάζεσαι, μην αγχώνεσαι να τελειώσει γρήγορα η διαδικασία, δώσε χρόνο εσύ, μίλα του κατά τη διάρκεια του  στο κρεβατι, πες του πόσο τον θέλεις, πόσο ωραία περνάς την ώρα που τα κορμιά σας ενώνονται. Θα θέλει να σε ευχαριστήσει παραπάνω με τον τρόπο του.

Aγκαλιαστείτε μετά το κρεβατι για κάποια λεπτά: Η σφιχτή αγκαλιά μετά το κρεβατι μπορεί να αυξήσει τις επιδόσεις των συντρόφων σε επόμενη φορά σύμφωνα με έρευνα.

Πηγή bovary.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr