,

8 Περίεργα Πράγματα που Ξετρελαίνουν τους Άντρες και οι Γυναίκες Δεν έχουν Ιδέα. Δώστε Βάση στο 4ο!

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που οι άντρες βρίσκουν ελκυστικά στο αντίθετο φύλο. Με βάση μια σειρά μελετών, ακολουθεί μια λίστα με τα πιο ελκυστικά θηλυκά χαρακτηριστικά. 1. Η σωστή αναλογία μέσης-γοφών Σύμφωνα με έρευνα, η ιδανική για τους άντρες αναλογία μέσης-γοφών είναι περίπου 0,7. Για να η βρείτε, μετρήστε τη μέση και τους γοφο...

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που οι άντρες βρίσκουν ελκυστικά στο αντίθετο φύλο. Με βάση μια σειρά μελετών, ακολουθεί μια λίστα με τα πιο ελκυστικά θηλυκά χαρακτηριστικά.

1. Η σωστή αναλογία μέσης-γοφών

Σύμφωνα με έρευνα, η ιδανική για τους άντρες αναλογία μέσης-γοφών είναι περίπου 0,7. Για να η βρείτε, μετρήστε τη μέση και τους γοφούς σας και στη συνέχεια διαιρέστε τα.

2. Η λεπτή φωνή

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που έχουν υψηλή «θηλυκή» φωνή, σαν της Marilyn Monroe.

3. Υγιή μαλλιά

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι τα μακριά, πλούσια, λαμπερά μαλλιά είναι εξαιρετικά ελκυστικά. Οι γυναίκες με γκρίζα μαλλιά για παράδειγμα, είναι λιγότερο επιθυμητές.

4. Λιγότερο μακιγιάζ

Μια έρευνα υποστηρίζει ότι οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες με μέτριο μακιγιάζ. Οι γυναίκες με έντονο μακιγιάζ, συνήθως είναι αποκρουστικές προς τους άντρες.

5. Ένα χαμόγελο

Όλοι προτιμούμε να περιβαλλόμαστε από θετικούς, χαρούμενους ανθρώπους. Επιπλέον, η έρευνα διαπίστωσε ότι όσο πιο λευκά δόντια σε μια γυναίκα, τόσο το καλύτερο.

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

6. Φορώντας κόκκινα

Πολλές μελέτες δείχνουν ότι τα κόκκινα ρούχα διεγείρουν τις αισθήσεις και ενισχύουν την έλξη. Επίσης, το κόκκινο χρώμα μπορεί να λειτουργήσει ως ισχυρό αφροδισιακό.

7. Μήκος χεριών

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες με μακρύτερα, λεπτότερα χέρια, πιθανώς για να μπορούν να αγκαλιάζουν καλύτερα.

8. Συνολική περιποίηση

Μια γυναίκα περιποιημένη, με καθαρά ρούχα και καλή στάση του σώματος, δείχνει ένας υγιής και αναπαραγωγικός σύντροφος, οπότε είναι και πιο ελκυστική.

Credit: vt.co

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: