"Αν Πιστεύετε Πως το να Υποδύεστε τις Έγκυες την Πρωταπριλιά είναι Αστείο, Τότε Διαβάστε τον Γολγοθά μου"
Viralman.gr

«Αν Πιστεύετε Πως το να Υποδύεστε τις Έγκυες την Πρωταπριλιά είναι Αστείο, Τότε Διαβάστε τον Γολγοθά μου»

Μία μητέρα δημοσίευσε μία συγκινητική προειδοποίηση για γυναίκες που σκέφτονται να το παίξουν έγκυες ως πρωταπριλιάτικο αστείο.

Η Kayla Welch από το Birmingham της Alabama, βγήκε στο Facebook πέρυσι να μιλήσει για την δεύτερη αποβολή της.

Η μακιγιέρ παρακάλεσε άλλες γυναίκες να μην αστειεύονται με το θέμα της εγκυμοσύνης: «Αυτό που είναι αστείο για κάποιον, γκρεμίζει για πάντα την καρδιά κάποιου άλλου.»

Αλλά η μητέρα, που αρχικά κοινοποίησε την ανάρτηση τον Μάρτιο του 2017, παραδέχτηκε πως υπήρξε φως στο τέλος του τούνελ και την προηγούμενη εβδομάδα έκανε ξανά την ίδια ανάρτηση, λίγο αλλαγμένη.

Αποκάλυψε πως τώρα είναι ξανά έγκυος και εξήγησε πως αργότερα έκανε μία επέμβαση που δεν θα μπορούσε να κάνει αν η προηγούμενη εγκυμοσύνη της είχε συνεχιστεί.

Είπε πως ακόμα θρηνεί το χαμένο της μωρό αλλά παραδέχτηκε πως τώρα καταλαβαίνει καλύτερα γιατί συνέβη.«Ήμουν πολύ θυμωμένη και αναστατωμένη αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί. Ήθελα να είμαι χαρούμενη έτσι ώστε το παιδί μου να γνωρίζει μόνο την αγάπη.»

«Το να σου λείπει τόσο πολύ παρόλο που ποτέ δεν τον γνώρισες, είναι ένας πόνος που δεν περιγράφεται. Πώς να αποχαιρετήσεις σωστά κάποιον που ποτέ δεν γνώρισες;»

Εξήγησε όμως πως αργότερα κατάλαβε την αιτία πίσω από την αποβολή της:

«Ένα μήνα μετά πήγα για ένα μικρό χειρουργείο και εξελίχτηκε σε πολλά περισσότερα. Έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει αυτή η επέμβαση και αν ήμουν έγκυος δεν θα μπορούσε να γίνει.»«Κάτι που μου σπάραξε την καρδιά, έσπασε την ψυχή μου και με έριξε σε τόσο βαθιά κατάθλιψη ξαφνικά έβγαζε νόημα… Κατάλαβα γιατί ο Θεός πήρε το μωρό μου και άρχισα σιγά σιγά να αναρρώνω.»

Παρά την αποκάλυψη, η μητέρα παραδέχτηκε πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τον χαμό του παιδιού της και φοβάται πολύ την ιδέα μίας νέας αποβολής.

«Ο πόνος μπορεί να μην φύγει αλλά σίγουρα θα γίνει πιο μαλακός, σας το υπόσχομαι.»

Η συγκινητική της ανάρτηση πήρε γρήγορα 100,000 κοινοποιήσεις, 53,000 likes και χιλιάδες σχόλια από μητέρες με παρόμοιες εμπειρίες.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr