,

Απίστευτο: Δείτε τον Λιάγκα σε θρυλική σειρά του Mega το 1995. Αγνώριστος [video]

Δείτε τον αγνώριστο Γιώργο Λιάγκα σε ρόλο… κομπάρσου σε θρυλική σειρά του Mega το 1995. Και όμως, ο Γιώργος Λιάγκας το έχει δοκιμάσει και αυτό. Φαίνεται πως η τηλεόραση ήταν πάντα το απωθημένο του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής ειδήσεων, talk show, talent show, πρωινάδικου αποδεικνύεται πως από πολύ νέος είχε το μικρόβιο της μικρής οθόνης. Όπως ο...

Δείτε τον αγνώριστο Γιώργο Λιάγκα σε ρόλο… κομπάρσου σε θρυλική σειρά του Mega το 1995.

Και όμως, ο Γιώργος Λιάγκας το έχει δοκιμάσει και αυτό.

Φαίνεται πως η τηλεόραση ήταν πάντα το απωθημένο του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής ειδήσεων, talk show, talent show, πρωινάδικου αποδεικνύεται πως από πολύ νέος είχε το μικρόβιο της μικρής οθόνης.

Όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί, στο παρελθόν είχε δοκιμάσει την τύχη του ως κομπάρσος σε μία από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες στην ισορία της τηλεόρασης.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Πίσω στο μακρινό 1995, ο 26χρονος τότε Γιώργος Λιάγκας, έκανε ένα πέρασμα, κυριολεκτικά και μεταφορικά, από το πρώτο επεισόδιο της κλασικής πλέον σειράς του Mega, Ντόλτσε Βίτα.

Ο Γιώργος Λιάγκας παίζει έναν περαστικό ταξιδιώτη που έχει αποκλειστεί, λόγω καιροκαιρίας, μαζί με την πρωταγωνίστρια της σειράς Χριστίνα Μαρκάτου στη Περούτζια.

Ο ρόλος του είναι πραγματικά ελαχίστων δευτερολέπτων, αλλά ξεχωρίζει λόγω του ύψους του, ανάμεσα στους άλλους κομπάρσους.

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

Δείτε τη χαρακτηριστική σκηνή με το ντεμπούτο του Γιώργου Λιάγκα στην… υποκριτική:

ΠΗΓΗ: gossiplife.gr

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: