,

Απίστευτο! Το δώρο της Μέγκαν Μαρκλ στη Βασίλισσα Ελισάβετ, κατέληξε στα.. σκυλιά!!

Η Μέγκαν Μάρκλ έχει ήδη αρχίσει να αισθάνεται ισότιμο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Έτσι κι αλλιώς οι συγγενείς του Χάρι έδειξαν από την πρώτη στιγμή να την υποδέχονται θερμά. Και ιδίως η Βασίλισσα Ελισάβετ. Μάλιστα κατ’ εξαίρεση η Βασίλισσα Ελισάβετ την κάλεσε να περάσει μαζί τους τις γιορτές των Χριστουγέννων, παρόλο που απομένουν κάτι περισ...

Η Μέγκαν Μάρκλ έχει ήδη αρχίσει να αισθάνεται ισότιμο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Έτσι κι αλλιώς οι συγγενείς του Χάρι έδειξαν από την πρώτη στιγμή να την υποδέχονται θερμά. Και ιδίως η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Μάλιστα κατ’ εξαίρεση η Βασίλισσα Ελισάβετ την κάλεσε να περάσει μαζί τους τις γιορτές των Χριστουγέννων, παρόλο που απομένουν κάτι περισσότερο από 4 μήνες για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι στις 19 Μαΐου 2018.

Κι αν δεν τους είχε κερδίσει ακόμα με την προσωπικότητά της σίγουρα τους κέρδισε με το χιούμορ και το «ταλέντο» να διαλέγει δώρα!

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ανταλλάσσουν δώρα την παραμονή των Χριστουγέννων. Και μιας και δεν τους λείπει κάτι, τα δώρα είναι συνήθως αστεία ή συμβολικά και σίγουρα όχι μεγάλης αξίας.

Η Μέγκαν, η Βασίλισσα και το… χάμστερ

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Η Μέγκαν λοιπόν και πέρασε τα Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια και έκλεψε την παράσταση χάρη στο δώρο που επέλεξε για την Ελισάβετ. Τι της πήρε; Ένα λούτρινο χάμστερ που τραγουδάει!

Κάτι σαν αυτό δηλαδή:

φωτό από amazon

Ή σαν αυτό για να είναι και στο κλίμα των εορτών:

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

Γέλια, άδοξη κατάληξη και… γέλια

Όπως αναφέρει η βρετανική dailystar η Ελισάβετ… ενθουσιάστηκε και ξέσπασε σε γέλια όταν αντίκρισε την ευφάνταστη επιλογή της μέλλουσας εγγονής της.

Όμως δεν χάρηκε μόνο η Ελισάβετ με το δώρο. Τον ίδιο και μεγαλύτερο ενθουσιασμό έδειξαν και τα σκυλιά της βασίλισσας, ράτσας corgi. Μάλιστα… όρμηξαν και το πήραν από τα χέρια της αφεντικίνας τους.

Τότε η Βασίλισσα φέρεται να είπε στην Μέγκαν Μαρκλ «Μπορεί να κρατήσει συντροφιά στα σκυλιά μου».

«Ήταν τόσο αστείο, ειδικά όταν τα σκυλιά προσπάθησαν να πάρουν το παιχνίδι και όλο γελούσαν» αναφέρει η πηγή από το παλάτι.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: