Αποκάλυψη Boμβα στο Survivor: «Ο Αγόρου έκλεψε από την παραγωγή…»
Viralman.gr

Αποκάλυψη Boμβα στο Survivor: «Ο Αγόρου έκλεψε από την παραγωγή…»

Ποια η αποκάλυψη για τον Νικόλα Αγόρου στο Survivor;

Σε σοβαρές αποκαλύψεις αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα των Μαχητών προέβη η Ζωή Ανδρονικίδου, ρίχνοντας «βόμβα» για τον Νικόλα Αγόρου.

«Όταν ο Θοδωρής ήταν στο νοσοκομείο, είχαμε μαγειρέψει για όλους φαγητό. Είχαμε αφήσει στην άκρη τη μερίδα του Θοδωρή και την επόμενη μέρα επειδή μάθαμε ότι θα αργήσει να επιστρέψει, ο Νικόλας πήγε και έφαγε τη μερίδα του.

Όλο το πιάτο. Μόνος του. Ούτε με τη Ντάρια το μοιράστηκε. Ούτε καν μας ρώτησε», ανέφερε.Και πρόσθεσε: «Όπως και τώρα που ανέφερε ο Θοδωρής πως μια φορά ο Νικόλας Αγόρου είχε βρει φαγητό και τον κατηγορήσαμε ότι το έφαγε, αυτό είχε γίνει στα αγωνίσματα που τα φαγητά ήταν της παραγωγής και έτυχε και βούτηξε ένα ο Νίκος και πήγε και το έφαγε μόνος του.

Αλλά εμείς ούτε πήγαμε να τον… δώσουμε στην παραγωγή, ούτε το κάναμε θέμα για να τον βγάλουμε ότι είναι ο κακός. Τον είδε κάποιος. Δεν θέλω να πω ποιος, αλλά όντως ισχύει.Το παραδέχτηκε ο Νικόλας εκτός κάμερας. Θέλαμε να τον προστατεύσουμε και τώρα βγάζουν πρόβλημα για μια καρύδα. Έχουν γίνει τόσα πράγματα.

Όπως με τη Ροδάνθη, που ήταν άρρωστη, και πλάκωσαν η Ντάρια, ο Τέο και ο Νικόλας και έφαγαν το φαγητό της».

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr
[teads_ad]