,

Μπήκαν στο Γυμναστήριο και είδαν αυτές τις όμορφες Κοπέλες να Γυμνάζονται. Όταν κατάλαβαν ΤΙ πραγματικά Φορούσαν τους Έπεσε το Σαγόνι

Δύο γυναίκες γυμνάζονταν φορώντας σχεδόν τίποτα, εκτός από ζωγραφική στα σώματά τους, σε μια προσπάθειά τους να καταλάβουν αν οι υπόλοιποι θα καταλάβουν αν φοράνε ρούχα. Οι οπαδοί της γυμναστικής Sarah Reilly και Maria Luciotti, 30 ετών, συνεργάστηκαν με τον ζωγράφο Jen Seidel για το πείραμα, που ζητούσε περιήγηση σε γυμναστήριο στη Βαλτιμόρη, ...

Δύο γυναίκες γυμνάζονταν φορώντας σχεδόν τίποτα, εκτός από ζωγραφική στα σώματά τους, σε μια προσπάθειά τους να καταλάβουν αν οι υπόλοιποι θα καταλάβουν αν φοράνε ρούχα.

Οι οπαδοί της γυμναστικής Sarah Reilly και Maria Luciotti, 30 ετών, συνεργάστηκαν με τον ζωγράφο Jen Seidel για το πείραμα, που ζητούσε περιήγηση σε γυμναστήριο στη Βαλτιμόρη, Maryland.

Δεν φορούσαν τίποτα παρά μόνο μικροσκοπικά εσώρουχα, επιθέματα για τις θηλές και βαφή σώματος. Το body paint φαίνονταν σαν τα κορίτσια να φοράνε κολάν και σουτιέν.

Ο Jen και ο συνεργάτης του σχεδίασαν ένα μωβ, γκρίζο και ροζ σύνολο στη Maria, με ψεύτικο παντελόνι capri. Η Sarah, φαινόταν να φορά ένα γκρίζο και ζεστό ροζ ρούχο με ένα γεωμετρικό μοτίβο, αλλά φυσικά ήταν όλα το αποτελέσματα της χειροτεχνίας του Jen.

Μαζί με τον Jen, τα κορίτσια πήγαν σε ένα γυμναστήριο και ζήτησαν μια περιήγηση σε αυτό. Έτσι, ένας υπάλληλος άρχισε να τους δείχνει τα πάντα τριγύρω. Προφανώς, δεν παρατηρούσε τίποτα ιδιαίτερο στα ρούχα των δύο κοριτσιών.

Διερεύνησαν αρκετές περιοχές του γυμναστηρίου και μάλιστα δοκίμασαν τα steppers, πριν ο Jen ζητήσει τελικά από τον υπάλληλο να δει πιο προσεκτικά τα ρούχα των κοριτσιών. Τότε, η εργαζόμενη συνειδητοποίησε ότι φορούσαν βαφή σώματος αντί για ρούχα.

Στη συνέχεια η Maria και η Sarah κατευθύνθηκαν στο τμήμα μηχανημάτων βάρους για να συνεχίσουν την προπόνησή τους. Εκεί, αλληλεπιδρούν με μερικά άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός άνδρα που, κάποια στιγμή κοίταξε τις γυναικείες στολές.

Έβγαλε τα γυαλιά του και τα έβαλε πίσω, προτού αναφωνήσει: «Ω!» Στη συνέχεια, τα κορίτσια έπρεπε να σταματήσουν το πείραμα, επειδή το μακιγιάζ άρχισε να λιώνει από το δέρμα τους.

Το βίντεο του πειράματος συγκέντρωσε 21.566 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια μόλις τεσσάρων ημερών.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: