Δευτερόλεπτα Μετά το Τσίμπημα, το Πόδι του Άρχισε να Λιώνει. Η Μαύρη Χήρα Τελικά Είναι ότι πιο Επικίνδυνο.
Viralman.gr

Δευτερόλεπτα Μετά το Τσίμπημα, το Πόδι του Άρχισε να Λιώνει. Η Μαύρη Χήρα Τελικά Είναι ότι πιο Επικίνδυνο.

Ο YouTuber Richard Stevens παρατήρησε ένα σημάδι από τσίμπημα στις 2 Δεκεμβρίου 2015. Αρχικά δεν του έδωσε πολύ σημασία και δεν ανησύχησε.

Υποθέτοντας πως θα υποχωρήσει και πως η πληγή θα γιατρευτεί από μόνη της, δεν προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια από γιατρό.

Μέρες μετά, η πληγή επιδεινώθηκε. Είχε πρηστεί και πονούσε σε ακραίο βαθμό. Πήγε στο νοσοκομείο για να το κοιτάξει αλλά ο γιατρός του είπε πως χρειαζόταν να κάνει επέμβαση.

Φαίνεται πως το τσίμπημα δεν ήταν από συνηθισμένο έντομο, αλλά από μία ψευδή μαύρη χήρα – την πιο δηλητηριώδη αράχνη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Stevens αποφάσισε να καταγράψει και να μοιραστεί τις αλλαγές που συνέβησαν στο τσίμπημα πριν και μετά την επέμβαση.Δείτε το:

Οι ψευδές μαύρες χήρες δεν είναι επιθετικές και τσιμπάνε μόνο αν νιώσουν απειλή. Δεν είναι τόσο δηλητηριώδεις όσο οι διάσημοι συγγενείς τους, οι μαύρες χήρες, οι οποίες έχουν 50 φορές πιο δυνατό δηλητήριο από τους κροταλίες.Συνήθως, το τσίμπημά τους περνάει απαρατήρητο. Αλλά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, το άτομο μπορεί να νιώθει κάψιμο και πόνο. Το τσίμπημα θα πρηστεί και μέσα σε 1 με 3 μέρες τα συμπτώματα θα γίνουν πολύ χειρότερα.

Έντονες αντιδράσεις όπως πυρετός, ναυτία, πονοκέφαλος, λήθαργος, πόνοι στο στήθος, κράμπες και δυσκολία στην αναπνοή είναι σπάνιες και δεν έχει σημειωθεί ποτέ θάνατος από τσίμπημα ψευδούς μαύρης χήρας.

Το δηλητήριό της είναι νευροτοξικό και όχι νεκρωτικό. Η νέκρωση των ιστών μπορεί να προκύψει σαν επιπλοκή λόγω βακτηριακής μόλυνσης.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr
[teads_ad]