,

Δείτε Γιατί Πρέπει να Μυρίζουμε τα Αέρια των άλλων, σύμφωνα με τους Επιστήμονες. Ο Λόγος, θα σας Αφήσει Άφωνους.

Επιστήμονες στο πανεπιστήμιο του Exeter πρόσφατα αποκάλυψαν πως η οσμή των εντερικών αερίων έχει πιθανώς θεραπευτικές ιδιότητες. Τα ευρήματά τους έδειξαν πως το υδρόθειο που υπάρχει στα αέρια, το οποίο βρίσκεται και στην οσμή από τα χαλασμένα αβγά, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για ασθένειες όπως καρκίνο, καρδιακό, εγκεφαλικό, αρθρίτιδα και άνοια...

Επιστήμονες στο πανεπιστήμιο του Exeter πρόσφατα αποκάλυψαν πως η οσμή των εντερικών αερίων έχει πιθανώς θεραπευτικές ιδιότητες.

Τα ευρήματά τους έδειξαν πως το υδρόθειο που υπάρχει στα αέρια, το οποίο βρίσκεται και στην οσμή από τα χαλασμένα αβγά, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για ασθένειες όπως καρκίνο, καρδιακό, εγκεφαλικό, αρθρίτιδα και άνοια.

Στην έρευνα, εξετάστηκε το αντίκτυπο του υδρόθειου στα μιτοχόνδρια του κυττάρου. Είδαν πως σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να αποτρέψει την βλάβη των μιτοχονδρίων.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Σύμφωνα με ειδικούς, τα κύτταρα τραβάνε ένζυμα για να παράξουν μικρές ποσότητες υδρόθειου, που προστατεύει τα μιτοχόνδρια όταν πιεστούν από κάποια ασθένεια.

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

“Έχουμε εκμεταλλευτεί αυτή την φυσική διαδικασία και κατασκευάσαμε μία χημική ένωση που ονομάζεται AP39 και μεταφέρει σταδιακά μικρές ποσότητες από το αέριο αυτό συγκεκριμένα στα μιτοχόνδρια,”είπε ο Matt Whiteman, καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Exeter.

Πριν όμως ξεκινήσετε να μυρίζετε τα αέρια του κόσμου, πρέπει να σημειωθεί πως το πείραμα έγινε πάνω σε κύτταρα και σε συνθήκες εργαστηρίου. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να γίνει και άλλη έρευνα πριν μπορέσει αυτό να δοκιμαστεί σε ανθρώπους.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: