Δείτε ΤΙ πρέπει να Κάνετε για να Σώσετε τη Ζωή του Σκύλου σας σε ΚΑΘΕ Επικίνδυνη Περίσταση.
Viralman.gr

Δείτε ΤΙ πρέπει να Κάνετε για να Σώσετε τη Ζωή του Σκύλου σας σε ΚΑΘΕ Επικίνδυνη Περίσταση.

Κάθε ιδιοκτήτης σκύλου φοβάται μήπως χάσει τον τετράποδο καλύτερο φίλο του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί από εμάς πάμε τακτικά στον κτηνίατρο για να βεβαιωθούμε ότι τα κατοικίδια μας είναι καλά.

Αλλά αν το σκυλί σας ξαφνικά σταματήσει να αναπνέει ή υποφέρει από καρδιακή ανακοπή, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να επιβιώσει μέχρι να πάτε στον κτηνίατρο.

Εάν το χειρότερο συμβεί, οι ιδιοκτήτες σκύλων θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να κάνουν CPR στο αγαπημένο τους κατοικίδιο ζώο έως ότου ένας κτηνίατρος φτάσει για να αναλάβει δράση.

Αν δεν ξέρετε πώς να επαναφέρετε στην ζωή τον σκύλο σας, θα πρέπει να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο και να απομνημονεύσετε αυτά τα έξι βήματα …

1. Ελέγξτε τον παλμό του με το δείκτη και τα μεσαία δάχτυλά σας στα ακόλουθα σημεία:

  • Κάτω από τον αστράγαλο
  • Κάτω από το στήθος
  • Εσωτερικό ισχίο2. Βρείτε μια επίπεδη, σταθερή επιφάνεια και βάλτε το σκυλί σας στη δεξιά πλευρά του.

3. Τοποθετήστε τις παλάμες των χεριών σας στα πλευρά του σκύλου σας πάνω από την καρδιά.

4. Σπρώξτε προς τα κάτω το στήθος. Θα πρέπει να εκτελέσετε 60 έως 90 συμπιέσεις ανά λεπτό.5. Μετά από 30 συμπιέσεις, κρατήστε το στόμα του σκύλου κλειστό – πρέπει να είναι εντελώς κλειστό! Τώρα αναπνέετε στη μύτη του δύο φορές.

6. Επαναλάβετε τα βήματα 4 και 5 για 10-15 λεπτά ή μέχρι να ανταποκριθεί ο σκύλος σας. Κατά το CPR, πρέπει να καλέσετε κάποιον που μπορεί να σας οδηγήσει στον κτηνίατρο.

Όπως δείχνουν το βίντεο και οι εικόνες, χρειάζονται μόνο μερικά απλά βήματα για να επανέλθει ο σκύλος σας. Ως εκ τούτου, οι ιδιοκτήτες δεν πρέπει να φοβούνται να εκτελέσουν τα βήματα αυτά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να παραμείνουν ήρεμοι και επικεντρωμένοι, ώστε να μπορούν να σώσουν τη ζωή των τετράποδων φίλων τους.

Credit: healthhacks.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr
[teads_ad]