,

Δύσκολες ώρες για την Σάρα Εσκενάζυ

Δύσκολες ώρες πέρασε λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρο η Σάρα Εσκενάζυ. Το χαμογελαστό κορίτσι του Survivor που έκλεψε τις εντυπώσεις ως “νεράιδα του φεγγαριού” στο θέατρο Τριανόν, είχε μια μεγάλη απώλεια από το οικογενειακό της περιβάλλον που της στοίχισε πολύ. Η γνωστή ηθοποιός έχασε τον παππού της. Ωστόσο, η Σάρα, έχοντας στο πλευρ...

Δύσκολες ώρες πέρασε λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρο η Σάρα Εσκενάζυ. Το χαμογελαστό κορίτσι του Survivor που έκλεψε τις εντυπώσεις ως “νεράιδα του φεγγαριού” στο θέατρο Τριανόν, είχε μια μεγάλη απώλεια από το οικογενειακό της περιβάλλον που της στοίχισε πολύ. Η γνωστή ηθοποιός έχασε τον παππού της.

Ωστόσο, η Σάρα, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της Αλμπέρτο Εσκενάζυ και όλους τους φίλους της από το Survivor -που την στήριξαν- ανέβηκε στη σκηνή και με μεγάλη δύναμη ψυχής ενσάρκωσε κανονικά το ρόλο της.

Την αποκάλυψη για τη δυσάρεστη είδηση έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος που της έστειλε τα συλλυπητήριά του μέσα από τον αέρα της εκπομπής “ΕΔΩ”. “Στεναχωρήθηκα που δεν πήγα στην πρεμιέρα”, είπε ο πρώην παίχτης του Survivor, αναφέροντας πως μια σημαντική δουλειά που είχε τον κράτησε μακριά από την φίλη του και συμπλήρωσε: “Να πω και συλλυπητήρια στη Σάρα που έχασε τον παππού της. Το πρωί ήταν η κηδεία και το βράδυ είχε πρεμιέρα”, αποκάλυψε.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

ΠΗΓΗ

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: