Έκλεισε τη Γάτα της Πρώην του στο Πλυντήριο και Πάτησε το Start. Οι Εικόνες θα Σοκάρουν και τους Πιο Σκληρούς
Viralman.gr

Έκλεισε τη Γάτα της Πρώην του στο Πλυντήριο και Πάτησε το Start. Οι Εικόνες θα Σοκάρουν και τους Πιο Σκληρούς

Ένας Ρώσος απέφυγε παραλίγο τη φυλακή αφού σκότωσε τη γάτα της φίλης του βάζοντάς την σε πλυντήριο ρούχων κατά τη διάρκεια ενός καυγά τους.

Ο 37χρονος Ivan Vasiliev έστειλε στην σύντροφό του ένα βίντεο με τη γάτα που γύριζε και γύριζε σε έναν ζεστό κύκλο πλυσίματος σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να την αναγκάσει να επιστρέψει στο σπίτι μετά την αποχώρησή της.

Η γάτα, που ονομάζεται Ryzhik, φαινόταν ζωντανή αλλά σοβαρά κακοποιημένη.Ο Vasiliev, που έχει φυλακιστεί για δολοφονία και ληστεία, ξεκίνησε ένα νέο κύκλο πλυσίματος 30 λεπτών στις 800 στροφές ανά λεπτό, που τελικά σκότωσε τη γάτα, συνθλίβοντας τα οστά της. Έστειλε μηνύματα στη φίλη του, λέγοντας: «Την έπλυνα».

Και συνέχισε: «Είναι ζωντανή. Επιστρέφεις σπίτι σου; Επιστρέψτε στο σπίτι μας». Εκείνη επέστρεψε στο σπίτι τους, με αρκετούς αστυνομικούς. Η απογοητευμένη γυναίκα, ηλικίας 24 ετών, πήρε τα πράγματά της και έφυγε για πάντα.Ο θύτης βρέθηκε ένοχος για «θανάσιμες πράξεις εναντίον ενός ζώου» και κρατείτε στη φυλακή. Αρνήθηκε αρχικά ότι ήταν υπεύθυνος για το θάνατο της γάτας, λέγοντας στην αστυνομία: «Είναι πιο εύκολο για μένα να σκοτώσω έναν άντρα παρά ένα ζώο».

Ισχυρίστηκε επίσης: «Μου άρεσε αυτή η γάτα. Κοιμόταν μόνο με μένα, ξαπλωμένη στο στήθος μου, τεντώνοντας τα πόδια της». Αργότερα ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει το κατοικίδιο ζώο λέγοντας ότι είχε πιει τέσσερα μπουκάλια βότκας πριν από τη φρικτή πράξη του.

Καταδικάστηκε σε ένα χρόνο περιορισμό, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να εγκαταλείψει τη γενέτειρά του και υπόκειται σε απαγόρευση κυκλοφορίας και απαγόρευση πρόσβασης σε ορισμένους δημόσιους χώρους.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr
[teads_ad]