Εκπληκτικό: Η Αθηνά Ωνάση έχει Αδελφή και είναι Κουκλάρα. Αναστατώνει τους Πάντες με την Ζωή της και τις Φωτογραφίες της (Φώτο)
Viralman.gr

Εκπληκτικό: Η Αθηνά Ωνάση έχει Αδελφή και είναι Κουκλάρα. Αναστατώνει τους Πάντες με την Ζωή της και τις Φωτογραφίες της (Φώτο)

Η 27χρονη Γιοχάνα Ρουσέλ αναστατώνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους με τις σέξι πόζες της. Η ετεροθαλής αδερφή της Αθηνάς Ωνάση- την οποία απέκτησε ο Τιερί Ρουσέλ με τη δεύτερη σύζυγό του- είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Μεγάλωσαν μάλιστα μαζί με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση καθώς την ανατροφή ανατροφή της χρυσής κληρονόμου είχε αναλάβει ο μπαμπάς της μετά το θάνατο της Χριστίνας Ωνάση.

Η εξέλιξη των δύο κοριτσιών βέβαια είναι πού διαφορετική. Η Αθηνά αφοσιώθηκε στην αγάπη της για τα άλογα αλλά και στον γάμο της με τον Ντόντα. Η Γιοχάνα από την άλλη είναι ένα κορίτσι με πλούσιο ταπεραμέντο και ιδιαίτερα κοινωνικό και εξωστερφές. Αυτό άλλωστε δείχνουν και οι φωτογραφίες που μοιράζεται στον λογαριασμό της στo instagram.Να σημειώσουμε ότι η 27χρονη είναι η μικρότερη από τα τρία παιδιά του Τιερί και η μόνη που γεννήθηκε ενώ είχε χωρίσει με την μητέρα της Αθηνάς σε αντίθεση με τον Έρικ και την Σαντρίν.

https://instagram.com/p/BdNxQc6nWES/?utm_source=ig_embed
https://instagram.com/p/BSv39jcj4QM/?utm_source=ig_embed
https://instagram.com/p/BPcdTJugSdL/?utm_source=ig_embed
https://instagram.com/p/BIkANlogzC6/?utm_source=ig_embed

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr
[teads_ad]