,

Έπαθαν Σοκ… Άντρας χωρίς χέρια και πόδια σκότωσε τους γονείς του.

Ένας άνδρας, ο οποίος έχασε τα χέρια και τα πόδια του όταν ήταν έφηβος, κατηγορείται για τη δολοφονία των γονιών του Σύμφωνα με την αστυνομία της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, τα πτώματα των δύο ηλικιωμένων ανακαλύφθηκαν όταν ο πατέρας του δράστη δεν εμφανίστηκε στο σχολείο που δίδασκε. Η αστυνομία μπήκε στο σπίτι της οικογένειας και βρήκε τα ...

Ένας άνδρας, ο οποίος έχασε τα χέρια και τα πόδια του όταν ήταν έφηβος, κατηγορείται για τη δολοφονία των γονιών του Σύμφωνα με την αστυνομία της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, τα πτώματα των δύο ηλικιωμένων ανακαλύφθηκαν όταν ο πατέρας του δράστη δεν εμφανίστηκε στο σχολείο που δίδασκε.

Η αστυνομία μπήκε στο σπίτι της οικογένειας και βρήκε τα πτώματα του 64χρονου και της 63χρονης συζύγου του ενώ σύμφωνα πάντα με τις αρχές, θεωρούν δράστη τον 30χρονο γιο τους.

Οι αξιωματούχοι είπαν ότι ο άντρας, ο οποίος δεν έχει χέρια και πόδια εξαιτίας της βακτηριακής μηνιγγίτιδας που πέρασε όταν ήταν έφηβος, φέρει όπλο και θεωρείται επικίνδυνος.

Πηγή newsnowgr.com

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: