Έβαλε το Μωρό κάτω από την Λάμπα και έφυγε από το Δωμάτια. Όταν επέστρεψε ήταν ήδη Αργά...
Viralman.gr

Έβαλε το Μωρό κάτω από την Λάμπα και έφυγε από το Δωμάτια. Όταν επέστρεψε ήταν ήδη Αργά…

Ο Matvey Zakharenko αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες κατά τη σύντομη ζωή του. Γεννήθηκε στην Tula, η οποία βρίσκεται μόλις δύο ώρες μακριά από τη Μόσχα. Ενώ γεννήθηκε με μια μικρή κατάσταση ίκτερου, ήταν ένα χαρούμενο και υγιές παιδί.

Προκειμένου να το ξεπεράσει, οι γιατροί συνέστησαν το παιδί να παραμείνει κάτω από μια εξειδικευμένη λυχνία για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους.

Το παιδί υποτίθεται ότι ήταν υπό συνεχή επίβλεψη, κατά τη διάρκεια αυτών των θεραπειών. Ωστόσο, μια νοσοκόμα που επέλεξε να εγκαταλείψει το δωμάτιο του Matvey, είχε καταστροφικά αποτελέσματα.

Μια λάμπα εξερράγη και ξέσπασαν φλόγες, αφήνοντας το μικρό αγόρι καλυμμένο με διάφορα εγκαύματα. Υπέφερε από σοβαρά εγκαύματα, όταν ήταν μόλις τριών ημερών.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν η 19χρονη μητέρα του Matvey ανακάλυψε ότι λόγω του περιστατικού το μικρό αγόρι θα χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή για να επιβιώσει, αποφάσισε ότι δεν το ήθελε πια.

Δεδομένου ότι γνώριζε καλά το γεγονός ότι δεν θα ήταν ποτέ σε θέση να ανακτηθεί πλήρως, δεν ήθελε να αναλάβει κανένα μέρος των θεραπειών και χειρουργείων που θα χρειαζόταν.Όταν τα νέα για τον Matvey άρχισαν να εξαπλώνονται, πολλοί άνθρωποι έσπευσαν να βοηθήσουν. Διάφορα νοσοκομεία προσέφεραν τη βοήθειά τους, καθώς και ένα ευρύ φάσμα εθελοντών, οικογενειών και ακτιβιστών για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Svetlana, υιοθέτησε τελικά το παιδί και ήταν πρόθυμη να αναλάβει την ευθύνη της ανατροφής του Matvey.

Η ίδια, αποφάσισε να ξεκινήσει ένα blog, έτσι ώστε ο κόσμος να μάθει περισσότερα για την εκπληκτική ιστορία του Matvey.

Το παιδί έχει αρχίσει να βελτιώνεται και λαμβάνει τις θεραπείες που χρειάζεται. Οι γιατροί πρέπει να είναι σε θέση να ανασυγκροτήσουν τη μύτη του, οπότε εμφανίζεται τυπικά με μια προσθετική.Παρόλο που αυτό το παιδί έχει περάσει από την κόλαση κατά τη διάρκεια της σύντομης ζωής του, ο Matvey εξακολουθεί να είναι ένα ζωντανό παιδί που χαμογελάει τακτικά.

Το δύο ετών αγόρι έχει να δώσει μεγάλες μάχες, αλλά με τη βοήθεια της Svetlana, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον κόσμο!

Credit: goodfullness.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr