,

Έβγαλε το Μαχαίρι και Κάρφωσε στο Λαιμό την 15χρονη Συμμαθήτριά του. Ο Λόγος; Θα σας Σοκάρει!

Μία άριστη μαθήτρια σκοτώθηκε στην Κίνα από έναν συμμαθητή της στην τάξη επειδή αρνήθηκε να τον βοηθήσει με τις εργασίες, σύμφωνα με τα Κινέζικα μέσα. Το θύμα, η 15χρονη Xiao Yi, μαχαιρώθηκε στον λαιμό στο λύκειο Jinshi στην επαρχία Fujian, στις 9 Ιανουαρίου. Λένε πως το αγόρι με επίθετο Yan, πήγε σε ένα κατάστημα και αγόρασε ένα μαχαίρι στο μεση...

Μία άριστη μαθήτρια σκοτώθηκε στην Κίνα από έναν συμμαθητή της στην τάξη επειδή αρνήθηκε να τον βοηθήσει με τις εργασίες, σύμφωνα με τα Κινέζικα μέσα.

Το θύμα, η 15χρονη Xiao Yi, μαχαιρώθηκε στον λαιμό στο λύκειο Jinshi στην επαρχία Fujian, στις 9 Ιανουαρίου. Λένε πως το αγόρι με επίθετο Yan, πήγε σε ένα κατάστημα και αγόρασε ένα μαχαίρι στο μεσημεριανό διάλειμμα με το οποίο επιτέθηκε στην Xiao Yi.

Σύμφωνα με αναφορές, η μαθήτρια έχασε την ζωή της λίγο αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο δράστης έχει συλληφθεί από τις αρχές.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Η Xiao Υi ήταν πολύ καλή μαθήτρια στην τάξη της και προετοιμαζόταν καλά για τις εξετάσεις στο τέλος του μήνα. Ο δράστης, που καθόταν στο μπροστινό θρανίο, γύρισε προς το μέρος της και της έκοψε το λαιμό με μία γρήγορη κίνηση.

“Μου είπαν πως ο Yan ζήτησε από την κόρη μου να του κάνει τις ασκήσεις αλλά εκείνη αρνήθηκε. Του είπε πως δεν είχε τελειώσει τις δικές της ακόμα,” είπε η μητέρα της.

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

Ο Yan φέρεται να παραδόθηκε μόνος του στις αρχές μετά την δολοφονία. Έχει συλληφθεί και κρατείται από την αστυνομία για πρόκληση σωματικής βλάβης από πρόθεση.

Πλέον, έχει βγει ανακοίνωση προς όλα τα σχολεία να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας και να προσπαθούν να αποτρέπουν περιστατικά βίας ανάμεσα στους μαθητές.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: