,

Εξελίξεις σοκ για Ειρήνη Λαγούδη: Είχε σχέση με πολύ γνωστό… Πού βρέθηκε νεκρή η 44χρονη

Ποια τα νέα στοιχεία για νεκρή Ειρήνη Λαγούδη;   Πυκνό μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με τη 44χρονη μητέρα Ειρήνη Λαγούδη από την Κατοχή, που εξαφανίστηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου και βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας από πυροσβέστες στην παραλιακή περιοχή Φωτμού Τριχωνίδας, κοντά στο Πετροχώρι του Δήμου Θέρμου.   Οι αστυ...

Ποια τα νέα στοιχεία για νεκρή Ειρήνη Λαγούδη;

 

Πυκνό μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με τη 44χρονη μητέρα Ειρήνη Λαγούδη από την Κατοχή, που εξαφανίστηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου και βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας από πυροσβέστες στην παραλιακή περιοχή Φωτμού Τριχωνίδας, κοντά στο Πετροχώρι του Δήμου Θέρμου.

 

Οι αστυνομικοί εξετάζουν ακόμη όλα τα ενδεχόμενα.

Η περίπτωση της αυτοκτονίας εξετάζεται ως κύρια από χθες το βράδυ, μετά την αυτοψία του ιατροδικαστή στο σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο.

 

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Ως προς τις νεότερες αποκαλύψεις το agriniopress.gr κάνει λόγο για προσωπική σχέση που διατηρούσε η 44χρονη μητέρα Ειρήνη Λαγούδη τριών παιδιών με πρόσωπο, πολύ γνωστό στην κοινωνία του Μεσολογγίου.

 

Οι ίδιες πληροφορίες, που μεταδόθηκαν νωρίτερα σήμερα το πρωί από τον «Αχελώο FM» αναφέρουν πως η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη έστειλε το Σάββατο ακόμη δυο sms: Ένα σε στενό συγγενικό της πρόσωπο και ένα στο άτομο με το οποίο συνδέονταν.

 

Να σημειωθεί πάντως πως το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας δεν έχει ακόμη αποκλειστεί, ενώ είναι κοινή πεποίθηση στο στενό συγγενικό περιβάλλον της εκλιπούσας πως η γυναίκα Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε και στη συνέχεια «σκηνοθετήθηκε» αυτοκτονία, από κάποιους που θα ήθελαν να εξαφανίσουν τα στοιχεία, βάζοντας φωτιά στο αυτοκίνητο.

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

 

Το αποτέλεσμα της νεκροτομής που θα διενεργηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια του θανάτου.

 

Η γυναίκα Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή από πυροσβέστες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της, ενώ στα χέρια και στο πρόσωπο έφερε κάποια εγκαύματα.

 

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε δοχείο με εύφλεκτα υλικό, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος υπάρχουν φθορές, που έχουν προκληθεί από φωτιά.

 

Έρευνες για το θάνατο της 44χρονης Ειρήνη Λαγούδη διενεργούν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρίνιου, σε συνεργασία με το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

ΠΗΓΗ: fimes.gr

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: