,

Φρίκη με πατέρα βίαζε άγρια 7χρονη κόρη: Τι βρήκαν οι γιατροί και έμειναν άφωνοι. Μυστήριο η μάνα

Μία φρικτή υπόθεση ήρθε στο φως και θύμα του είναι ένα κοριτσάκι μόλις επτά ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κανάλι «Ε», η επίσκεψη ενός μικρού κοριτσιού στον παιδίατρο αποκάλυψε το τι περνούσε και μάλιστα στα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Η αποκάλυψη της φρίκης έγινε όταν η η μητέρα της 7χρονης την πήγε στον παιδίατρο γιατί η μικρή...

Μία φρικτή υπόθεση ήρθε στο φως και θύμα του είναι ένα κοριτσάκι μόλις επτά ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κανάλι «Ε», η επίσκεψη ενός μικρού κοριτσιού στον παιδίατρο αποκάλυψε το τι περνούσε και μάλιστα στα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Η αποκάλυψη της φρίκης έγινε όταν η η μητέρα της 7χρονης την πήγε στον παιδίατρο γιατί η μικρή αιμορραγούσε. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ο γιατρός διαπίστωσε το βιασμό της και συνέστησε στη μητέρα του παιδιού να το πάει στο νοσοκομείο «Παίδων», λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Στη συνέχεια, ο πατέρας της 7χρονης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του καναλιού, ήταν ο πατέρας αυτός που βίαζε συστηματικά το παιδί.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Πηγή newsbomb.gr

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: