Οι Αφοσιωμένοι Σύντροφοι Φιλούν στο... ΤΙ Δείχνει ο Τρόπος που Σε Φιλάει για τη Σχέση σας και τον Χαρακτήρα του.
Viralman.gr

Οι Αφοσιωμένοι Σύντροφοι Φιλούν στο… ΤΙ Δείχνει ο Τρόπος που Σε Φιλάει για τη Σχέση σας και τον Χαρακτήρα του.

Το ξέρετε πως υπάρχουν πάνω από 100 είδη φιλιών και πως το καθένα εκφράζει το δικό του συναίσθημα; Γι’αυτό τα χείλια μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για τον χαρακτήρα κάποιου και του πώς συμπεριφέρεται σε μία σχέση.

Όλα εξηγούνται στο βιβλίο της Sheril Kirshenbaum: «The Science of Kissing.»

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα 18 πιο δημοφιλή φιλιά και την ερμηνεία τους:

18. Το γαλλικό φιλί 

Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους φιλιών μεταξύ των ζευγαριών και θεωρείται το πιο παθιασμένο από όλα. Ένα τέτοιο φιλί συνδέεται με μια γεμάτη πάθος σχέση και οι σύντροφοι δεν μπορούν να σταματήσουν να απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον.

17. Το γρήγορο φιλί 

Σε αντίθεση με το γαλλικό φιλί, το γρήγορο φιλί είναι κατάλληλο όταν συναντιέστε σε κόσμο. Τα κλειστά σας χείλη αγγίζουν μόνο τα χείλη του συντρόφου σας. Είναι συνηθισμένο σε ανθρώπους που γνωρίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

16. Ένα φιλί στο μάγουλο

Ένα ελαφρύ φιλί στο μάγουλο σημαίνει συνήθως «Γεια!» και σε ορισμένες χώρες αντικαθιστά τη χειραψία. Αν ένα φιλί είναι αρκετά μακρύ, μπορεί να οδηγήσει σε πιο παθιασμένα φιλιά στο μέλλον. Πολλές φορές, με αυτό τον τρόπο οι σύντροφοι υπενθυμίζουν την αγάπη τους ο ένας στον άλλον.

15. Πεταχτό φιλί

Αυτό το φιλί, είναι επίδειξη της αφοσίωσής σας και ένας τρόπος να μιλάτε με τον αγαπημένο σας από απόσταση. Μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει ένα φλερτ.

14. Το φιλί «κλειδώματος»

Δείχνει πως δυο άτομα πρέπει να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο, αλλά δεν τους είναι αρκετό ένα φιλί. Η αίσθηση είναι πως δεν έχουν αρκετό χρόνο και πρέπει να βιαστούν αλλά εξακολουθούν να θέλουν να απολαύσουν την παρουσία του συντρόφου τους.

13. Το φιλί του αγγέλου

Είναι το φιλί όπου ένας από τους συντρόφους φιλά τον αγαπημένο του στα βλέφαρα ενώ ξεκουράζονται. Είναι ένας από τους πιο τρυφερούς τρόπους για να δείξετε τα συναισθήματα και τη φροντίδα σας. Επίσης, αυτό σημαίνει πως υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.12. Το φιλί στην μύτη

Το φιλί ή ένα τρυφερό δάγκωμα στη μύτη, είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να προσελκύσετε την προσοχή του συντρόφου σας. Εκτός από αυτό, είναι και ένας καλός τρόπος να ζητήσετε συγνώμη χωρίς να πείτε τίποτα και να ξεχάσετε τυχόν ενοχλητικά συναισθήματα.

11. Το φιλί στο μέτωπο

Αυτό ονομάζεται επίσης «φιλί της μητέρας» επειδή δείχνει φροντίδα και αφοσίωση σε ένα άτομο.

10. Το φιλί στο αυτί 

Το αυτί είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα όργανα. Τέτοια φιλιά μπορεί να προκαλέσουν αίσθηση γαργαλητού σε μερικούς ανθρώπους. Έτσι, το συγκεκριμένο χρησιμοποιείται για να προκαλέσει γέλιο ή να φτιάξει τη διάθεση κάποιου.

9. Το φιλί στο λοβό του αυτιού

Αυτό το είδος φιλιού δείχνει οικειότητα, καθώς έχει στόχο μια πολύ ερωτογενή ζώνη. Είναι ένα από τα πιο ρομαντικά φιλιά και συχνά χρησιμοποιείται για να προκαλέσει πιο παθιασμένες ενέργειες.

8. Το φιλί στο χέρι

Αυτό είναι ένα από τα πιο αρχαία φιλιά και δείχνει σεβασμό και θαυμασμό. Σύμφωνα με παλιές παραδόσεις, μόνο αν ένας άντρας ήταν μεγαλύτερος από μια γυναίκα μπορούσε να αφήσει τον εαυτό του να αγγίξει το χέρι της με τα χείλη του.

Σε άλλες περιπτώσεις, ένας άνδρας που ήθελε να φιλήσει μια γυναίκα στο χέρι, έπρεπε πρώτα να λυγίσει το γόνατό του. Το χειροφίλημα μπορεί επίσης να συνοδεύεται από μια φιλοφρόνηση. Ένα τέτοιο φιλί δείχνει μια ιπποτική ευγένεια που δύσκολα μπορεί να βρεθεί στις μέρες μας.

7. Το φιλί στον λαιμό

Η περιοχή του λαιμού είναι πολύ ευαίσθητη. Γι ‘αυτό και  τα ζευγάρια που βρίσκονται σε στενή και οικεία σχέση προτιμούν τέτοια φιλιά, που μερικές φορές αποτελούν μόνο την αρχή.6. Το φιλί του βαμπίρ ή ‘πιπιλιά.’ 

Αυτό το είδος φιλιού αφήνει ένα κόκκινο σημάδι ή μια μικρή μελανιά. Αποτελεί μια υπενθύμιση για το ζευγάρι και τους ανθρώπους γύρω του. Επίσης, τα ίχνη του κραγιόν που μπορεί να αφήσει μια γυναίκα στον σύντροφό της, μπορούν να δώσουν το μήνυμα πως αυτό το άτομο βρίσκεται σε σχέση.

5. Φίλημα με το ένα χείλος

Σ’αυτό το είδος φιλιού, το άτομο χρησιμοποιεί μόνο ένα από τα χείλη του (το άνω ή το κάτω). Είναι ένα φιλί ευτυχισμένων ανθρώπων που είναι πραγματικά ερωτευμένοι και έχουν κοινά σχέδια για το μέλλον.

4. Το φιλί του Εσκιμώου

Δεν πρόκειται για ένα κλασσικό φιλί αλλά για μια χαριτωμένη έκφραση αγάπης. Υπάρχει η πεποίθηση ότι αυτό το φιλί εμφανίστηκε στους ανθρώπους που ζούσαν σε ψυχρά κλίματα και έτριβαν τις μύτες τους για να αποφευχθούν τα κρυοπαγήματα στα χείλη τους. Επίσης, σε ορισμένες αφρικανικές χώρες μια τέτοια χειρονομία θεωρείται χειραψία.

3. Δάγκωμα στο κάτω χείλος

Είναι μια από τις μορφές του γαλλικού φιλιού, όπου ένας από τους συντρόφους δαγκώνει απαλά το χείλος του άλλου. Υποδηλώνει επιλεκτικό χαρακτήρα και ένα εσωτερικό πάθος που μπορεί να ξεσπάσει.

2. Το φιλί «σκούπα»      

Υπάρχει μια συμβουλή στο βιβλίο σχετικά με αυτό το φιλί: «Όταν τα χείλη σας κουραστούν, χαλαρώστε το φιλί σας. Μην πάρετε όμως τα χείλη σας από τον σύντροφό σας απότομα, μιας και αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα δυνατό θόρυβο.» Είναι ένα πολύ δυνατό φιλί που απαιτεί πολλή προσπάθεια και αφήνει πίσω του μια ευχάριστη κόπωση.

1. Σωματική επαφή

Είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα και ισορροπημένα είδη φιλιών. Είναι σχετικά ισχυρό και παθιασμένο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν το ζευγάρι συναντιέται μπροστά σε κόσμο, χωρίς να νιώσει ντροπή. Είναι επίσης σημαντικό να έχετε τα σώματά σας κοντά. Τα ζευγάρια που έχουν σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα και καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον, προτιμούν τέτοια φιλιά.

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας είδος φιλιού;

Credit: brightside.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr
[teads_ad]