,

Η Απόλυτη Ανατροπή στο Survival: Πάει Σεϋχέλλες και στη θέση του Σόμμερ έρχεται Survivor – παρουσιάστρια (Pics)

Από την Κουρούτα στις… Σεϋχέλλες ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει το Survival Secrets, με τις φήμες που ήθελα την απόλυτη ανατροπή να έρχεται στο παιχνίδι, να αποδεικνύονται αληθείς. Μερικές εβδομάδες πριν, ο Κώστας Σόμμερ είχε ενημερώσει τους τηλεθεατές ότι το μεγάλο «μυστικό» του Survival δεν είχε αποκαλυφθεί ακόμα. Τότε, έκανε λόγο για μια έκπληξη...

Από την Κουρούτα στις… Σεϋχέλλες ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει το Survival Secrets, με τις φήμες που ήθελα την απόλυτη ανατροπή να έρχεται στο παιχνίδι, να αποδεικνύονται αληθείς.

Μερικές εβδομάδες πριν, ο Κώστας Σόμμερ είχε ενημερώσει τους τηλεθεατές ότι το μεγάλο «μυστικό» του Survival δεν είχε αποκαλυφθεί ακόμα. Τότε, έκανε λόγο για μια έκπληξη που θα αφορά στους παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι, οι οποίοι όμως θα εξακολουθήσουν να διεκδικούν το έπαθλο και μάλιστα σε κάποιον εξωτικό προορισμό.

Για αρκετές ημέρες δεν υπήρχε η παραμικρή εξέλιξη και οι περισσότεροι πίστεψαν πως επρόκειτο για κάποιο τρικ που σκοπό είχε να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης. Σήμερα, όμως, ήρθε η επιβεβαίωση και μάλιστα από το ίδιο το Epsilon. Συγκεκριμένα, από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όπως έγινε γνωστό, το δεύτερο και τελικό στάδιο του παιχνιδιού για τους παίκτες, θα λάβει χώρα στις εξωτικές Σεϋχέλλες. Εκεί, όσοι έχουν αποχωρήσει θα διαγωνίζονται εκ νέου για μια θέση στον ημιτελικό του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Θάνος Ουζουνπλούμης, η Μαρία Κουμαριανού, ο Στάθης Λίτσας και η Μαρία Παπαδοπούλου, έχουν ήδη ταξιδέψει μέσω Κωνσταντινούπολης για τις Σεϋχέλλες.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Όπως είναι λογικό, μιας και ο Κώστας Σόμμερ δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε δύο μέρη ταυτόχρονα, η παραγωγή έψαξε για νέο πρόσωπο που θα αναλάμβανε την παρουσίαση. Και το βρήκε.

Αυτό δεν είναι άλλο από την αδερφή του Ορέστη Τσανγκ, του Κινέζου από τη Θεσσαλονίνη που γνωρίσαμε ην περασμένη σεζόν μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor.

Κάπως έτσι, η Μαρία Τσανγκ, μετά τις φωτογραφίσεις της ως… αδερφή του Survivor Ορέστη, ετοιμάζεται να αναλάβει ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας και μάλιστα στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Για να δούμε…

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

Πηγή menshouse.gr

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: