,

Καλό ταξίδι μικρέ! Να επιστρέψεις στα Χανιά γερός και υγιής

Και το ταξίδι άρχισε. Ο μικρός Δημήτρης χάρις στη δική σας “δύναμη” που αποδεικνύεται τεράστια και συγκινητική, ταξιδεύει με τους δικούς του να ελπίζουν στη διάγνωση. Ο Δημήτρης αναχώρησε από το αεροδρόμιο Χανίων στις 11.30 το πρωί με τη μητέρα του Ιωάννα Ροζάκη να στέλνει για μια ακόμα φορά σε όλους εσάς “χίλια ευχαριστούμε”. Το μήνυμα της Ιωάνν...

Και το ταξίδι άρχισε. Ο μικρός Δημήτρης χάρις στη δική σας “δύναμη” που αποδεικνύεται τεράστια και συγκινητική, ταξιδεύει με τους δικούς του να ελπίζουν στη διάγνωση.

Ο Δημήτρης αναχώρησε από το αεροδρόμιο Χανίων στις 11.30 το πρωί με τη μητέρα του Ιωάννα Ροζάκη να στέλνει για μια ακόμα φορά σε όλους εσάς “χίλια ευχαριστούμε”.

Το μήνυμα της Ιωάννας Ροζάκη:

“Πετάμε από Χανιά για το μεγάλο μας ταξίδι… Για το ταξίδι της διάγνωσης… 5 χρόνια ταλαιπωρίας, φόβου για τη ζωή του παιδιού μας, 5 βασανιστικά χρόνια θα λάβουν στοπ.

Η υπόσχεση που δώσαμε στο παιδί μας να μην ξανανιώσει τρόμο, πραγματοποιείται με τη δική σας βοήθεια… Ο στόχος επετεύχθη. Οφείλαμε να το πούμε, όλοι εσείς που μας βοηθήσατε με κάθε τρόπο… όλοι εσείς έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Ο δρόμος θα είναι μακρύς, είμαστε όμως ψυχολογικά γεμάτοι από τη δική σας αγάπη…

Το σπίτι μας είναι και θα είναι ανοιχτό σε όλους εσάς… Κάθε ευχή σας πιάνει τόπο…

Σας χιλιοευχαριστούμε… πραγματικά…. πραγματικά…”

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

Χίλια ευχαριστούμε!!!! Πραγματικά… πραγματικά… ξεκινάμε…

[flashnews.gr]

ΠΗΓΗ

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: