,

Κάντε τα Παλιά και Βρώμικα Σταράκια σας να αστράφτουν σαν Καινούρια, με ΑΥΤΟ το Πανέξυπνο Κόλπο!

Μία από τις πιο εικονικές ετικέτες στη μόδα, είναι η Converse. Η μάρκα υποδημάτων είναι βασική στην ποπ κουλτούρα, στα αθλητικά και στις ντουλάπες παντού. Γι’ αυτό το λόγο, οι λάτρεις των «Chucks» κάνουν ό, τι μπορούν για να τα συντηρήσουν. Εκατοντάδες χιλιάδες παπούτσια Converse αγοράζονται και φοριούνται καθημερινά. Αλλά έχετε παρατηρήσει...

Μία από τις πιο εικονικές ετικέτες στη μόδα, είναι η Converse. Η μάρκα υποδημάτων είναι βασική στην ποπ κουλτούρα, στα αθλητικά και στις ντουλάπες παντού. Γι’ αυτό το λόγο, οι λάτρεις των «Chucks» κάνουν ό, τι μπορούν για να τα συντηρήσουν.

Εκατοντάδες χιλιάδες παπούτσια Converse αγοράζονται και φοριούνται καθημερινά. Αλλά έχετε παρατηρήσει πόσο βρώμικα μπορούν να γίνουν;

Μια νεαρή κοπέλα, έχει μια μαγική συνταγή που έκανε τα παπούτσια της να μοιάζουν σαν καινούργια.

Η Sarah Tracey δημοσίευσε τις συμβουλές καθαριότητάς της στο Twitter με φωτογραφίες των Chucks της πριν και μετά τον καθαρισμό τους. Απλά ρίξτε μια ματιά και μόνοι σας:

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Η σπουδάστρια συμβουλεύει: ξεπλύνετε τα παπούτσια σας. Αναμίξτε 1 μέρος μαγειρικής σόδας με 1 ½ μέρος απορρυπαντικού πλυντηρίου και τρίψτε το μείγμα στα παπούτσια σας με μια οδοντόβουρτσα. Αφήστε το να καθίσει.

Στη συνέχεια, ξεπλύνετέ τα πάλι, βάλτε τα στο πλυντήριο να πλυθούν με κρύο νερό και τοποθετήστε πούδρα μωρών. Αφήστε τα να στεγνώσουν. Μην ξεχάσετε να βγάλετε τα κορδόνια πριν ξεκινήσετε!

Το tweet της έγινε γρήγορα viral αφού τα αποτελέσματα της συμβουλής καθαρισμού της ήταν εκπληκτικά.

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

Ορισμένοι ειδικοί καθαρισμού ωστόσο, συμβουλεύουν να μην πετάτε τα παπούτσια σας στο πλυντήριο και προτείνουν μια άλλη τεχνική. Να τα τρίβετε με ένα μείγμα μαγειρική σόδα-ξίδι, να τα βυθίζετε σε καθαρό νερό για να ξεπλύνετε και μετά να τα στεγνώνετε.

Τα tweets της Sarah συγκέντρωσαν πάνω από 300.000 likes και σχεδόν 100.000 κοινοποιήσεις, αλλά υπήρξαν και μερικοί οπαδοί της Converse που ήταν αντίθετοι στο καθάρισμα των παπουτσιών γενικά.

Εσείς τι πιστεύετε; Προτιμάτε τα Converses σας φθαρμένα ή καθαρά;

Credit: tiphero.com

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: