,

Κι Όμως Ισχύει: Η Κλίση του Αντίχειρά σας αποκαλύπτει Πολλά για τον Χαρακτήρα σας.

Το σώμα μας λέει πολλά για την προσωπικότητά μας. Το σχήμα των ματιών, η μύτη, τα λακκάκια, το σαγόνι, τα δάχτυλα, οι γραμμές στις παλάμες, ακόμα και ο αντίχειρας! Παρατηρήστε για λίγο τον αντίχειρά σας. Προσπαθήστε να τον λυγίσετε προς τα πίσω. Η κλίση που μπορεί να πάρει λέει πράγματα για την προσωπικότητά σας. Η καμπύλη πίσω από τον αντίχειρα!...

Το σώμα μας λέει πολλά για την προσωπικότητά μας. Το σχήμα των ματιών, η μύτη, τα λακκάκια, το σαγόνι, τα δάχτυλα, οι γραμμές στις παλάμες, ακόμα και ο αντίχειρας!

Παρατηρήστε για λίγο τον αντίχειρά σας. Προσπαθήστε να τον λυγίσετε προς τα πίσω. Η κλίση που μπορεί να πάρει λέει πράγματα για την προσωπικότητά σας.

Η καμπύλη πίσω από τον αντίχειρα!

Κάντε αυτό που βλέπετε στην εικόνα και λυγίστε τον αντίχειρά σας προς τα πίσω όσο πιο πολύ γίνεται. Όσο πιο μεγάλη η καμάρα που σχηματίζεται, τόσα πιο πολλά θα καταλάβετε για τον χαρακτήρα σας.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

1. Στραβός αντίχειρας

Είστε πολύ καλός στο να εκφράζετε τις απόψεις και τις σκέψεις σας και είναι πολύ δύσκολο να κρύψετε το τι γίνεται μέσα σας. Μπορεί να σας ακούγεται κάπως γενικό, αλλά μόλις αρχίσετε να το παρατηρείτε, θα δείτε ότι ισχύει.

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

2. Ίσιος αντίχειρας 

Εάν ο αντίχειράς σας δεν λυγίζει τότε είστε ένα σοβαρό άτομο και αυτό σας κάνει λιγότερο διασκεδαστικό.

Η καμπύλη του αντίχειρά σας ταιριάζει με την περιγραφή; 

Credit: wittyfeed.me

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: