«Κοσμοπλημμύρα» Συλλαλητήριο για την Μακεδονία: Εκατοντάδες χιλιάδες στο Σύνταγμα και Ακόμη έρχονται. (Βίντεο)
Viralman.gr

«Κοσμοπλημμύρα» Συλλαλητήριο για την Μακεδονία: Εκατοντάδες χιλιάδες στο Σύνταγμα και Ακόμη έρχονται. (Βίντεο)

Συνεχίζουν να συρρέουν πολίτες κάθε ηλικίας – Γεμάτη κόσμο η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Πολεμικού Μουσείου – «Κοσμοπλημμύρα» στη Σταδίου, τη Φιλελλήνων, τη Μητροπόλεως και την Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός
Εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος που δίνουν βροντερό «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Μέχρι αυτή την ώρα πολίτες κάθε ηλικίας συνεχίζουν να συρρέουν στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και στις κεντρικές λεωφόρους γύρω από τη Βουλή. Γεμάτη κόσμο είναι η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Πολεμικού Μουσείου. «Κοσμοπλημμύρα» γίνεται στην οδό Σταδίου, τη Φιλελλήνων, στη Μητροπόλεως και την λεωφόρο Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.
Από τις 12 το μεσημέρι η πλατείας Συντάγματος είχε γεμίσει από πολίτες από όλη τη Μακεδονία, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου που έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας για να διατρανώσουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.

Δείτε LIVE το συλλαλητήριο για την ΜακεδονίαΠρώτοι έφτασαν στον Πειραιά οι Κρητικοί τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο και το Πότε θα κάνει ξαστεριά.

https://youtu.be/Tbj469cuBX8Την ίδια ώρα ξεκινούσαν από τη Θεσσαλονίκη τα πρώτα πούλμαν με προορισμό την Αθήνα με τους επιβάτες τους να τραγουδούν το «Μακεδονία Ξακουστή» αλλά και να στέλνουν μηνύματα στον Νίμιτς ζητώντας να τον πάνε στο μουσείο της Αμφίπολης.
https://youtu.be/MVxNcknC_Bo

Γεμάτα φεύγουν τα λεωφορεία και από την Πάτρα παρά το ψιλόβροχο που έπεφτε το πρωί στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr
[teads_ad]