,

Κρατήστε Λυγισμένο το Μικρό σας Δαχτυλάκι για 5 Δευτερόλεπτα. Αυτό που θα Συμβεί, είναι Απίστευτο.

Η Yoga και ο βελονισμός είναι πολύ δημοφιλείς στον δυτικό κόσμο σαν θεραπείες από συγκεκριμένους πόνους. Η Mudra είναι μία λιγότερη γνωστή αλλά πολύ αποτελεσματική πρακτική. Mudras είναι διάφορες στάσεις των χεριών που έχουν ως στόχο να διεγείρουν διαφορετικές περιοχές του σώματος και του μυαλού. Σκοπό έχουν να ενεργοποιήσουν όλα τα μέρη του σώ...

Η Yoga και ο βελονισμός είναι πολύ δημοφιλείς στον δυτικό κόσμο σαν θεραπείες από συγκεκριμένους πόνους. Η Mudra είναι μία λιγότερη γνωστή αλλά πολύ αποτελεσματική πρακτική.

Mudras είναι διάφορες στάσεις των χεριών που έχουν ως στόχο να διεγείρουν διαφορετικές περιοχές του σώματος και του μυαλού.

Σκοπό έχουν να ενεργοποιήσουν όλα τα μέρη του σώματος και του μυαλού. Υπάρχουν 8 βασικές χειρονομίες και όταν δείτε τι κάνουν, θα τις δοκιμάσετε αμέσως!

1. Gyan Mudra

Αυξάνει το στοιχείο του αέρα και αυξάνει τον ενθουσιασμό, την δημιουργική σκέψη και λειτουργεί ενάντια στην υπνηλία.

2. Vaayu Mudra

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Αυτό έχει ως στόχο να μειώσει το στοιχείο του αέρα και να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν άγχος. Είναι πολύ χρήσιμη για ανθρώπους που είναι υπερβολικά επιθετικοί ή έχουν υπερβολική ενέργεια.

3. Aakash Mudra

Αυτή η χειρονομία έχει σκοπό να ανακουφίσει από τον φόβο, την θλίψη, τον θυμό και τα προβλήματα του πεπτικού. Επίσης, αποτοξινώνει το σώμα.

4. Shunya Mudra

Μειώνει τους πόνους στα αυτιά.

5. Prithvi Mudra

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

Αυξάνει το στοιχείο της γης και μειώνει το στοιχείο της φωτιάς. Ανακουφίζει από κούραση και βοηθάει τους μυς να θεραπευτούν πιο γρήγορα.

6. Surya Mudra

Αυξάνει το στοιχείο της φωτιάς και μειώνει το στοιχείο της γης. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να μειώσουν την δραστηριότητα του θυρεοειδή.

7. Varun Mudra

Αυξάνει το στοιχείο του νερού. Βοηθάει σε πόνους στις αρθρώσεις, αρθρίτιδα και κράμπες.

8. Jal Shaamak Mudra

Μειώνει το στοιχείο του νερού και είναι πολύ καλή για όσους ιδρώνουν υπερβολικά, έχουν συνάχι ή δακρύζουν τα μάτια τους.

Αυτές οι βασικές χειρονομίες μπορούν να βοηθήσουν την σωστή λειτουργία του σώματος και μπορείτε να τις κάνετε ακόμα και όταν είστε στο γραφείο.

Credit: whydontyoutrythis.com

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: