Μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει Τρίδυμα. Όταν όμως ο Κοίταξε τα Προσωπάκια τους, δε μπορούσε να το Πιστέψει...
Viralman.gr

Μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει Τρίδυμα. Όταν όμως ο Κοίταξε τα Προσωπάκια τους, δε μπορούσε να το Πιστέψει…

Για μία νεαρή γυναίκα από την Αγγλία, η ζωή θα γινόταν πολύ μπερδεμένη πολύ γρήγορα. Όλα ξεκίνησαν όταν η Becki-Jo, μία μητέρα ενός αξιολάτρευτου κοριτσιού άρχισε να έχει ναυτία και να νιώθει δυσφορία. 

Επειδή είχε ήδη περάσει από μία εγκυμοσύνη, δεν ανησύχησε. Δεν είχε ιδέα όμως πως το σώμα της προετοιμάζονταν γι’αυτό…

Η Becki-Jo μίλησε για το πώς κατάλαβε πως ήταν έγκυος:

«Ένιωθα άρρωστη και είχα πολύ έντονο πονοκέφαλο. Έτσι έκλεισα ραντεβού για εξετάσεις και έμαθα πως περίμενα τρίδυμα. Ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου!

Επειδή δεν είχαν ιστορικό με τρίδυμα στην οικογένεια, η Becki-Jo έπρεπε να μάθει μόνη της για την εγκυμοσύνη της.

Μετά από 31 εβδομάδες, η Becki-Jo μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – ήταν καιρός να γεννήσει. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαιναν πολύ καλά όταν γεννήθηκαν τα τρία αγόρια, Rocco, Roman και Rohan.Όταν γεννήθηκαν, μετέφεραν τα μωρά της στην εντατική νεογνών και τα φρόντιζαν για τρεις εβδομάδες μέχρι να μπορέσει να τα πάρει σπίτι.

Αφού τα έβγαλαν από τις θερμοκοιτίδες, η Becki-Jo μπορούσε επιτέλους να κοιτάξει καλά τα πρόσωπά τους. Τότε κατάλαβε κάτι παράξενο. Ήταν όλα πανομοιότυπα!

Σύμωνα με έρευνες, η πιθανότητα μίας τέτοιας εγκυμοσύνης είναι από 1/60,000 μέχρι 1/200,000,000. Γι’αυτό και η μητέρα τους δεν το πίστευε.

Λίγο αφού πήγαν σπίτι, η Becki-Jo πήρε δείγματα από το DNA των αγοριών και το έστειλε για ανάλυση. Λίγο αργότερα ήρθαν τα αποτελέσματα και ήταν θετικά! Ήταν η μητέρα ενός σετ από πανομοιότυπα τρίδυμα!Λέει πως όσο μεγάλωναν, τα τρίδυμα έμοιαζαν όλο και πιο πολύ. Τώρα είναι αδύνατο να βγουν έξω χωρίς να τους ρωτήσουν αν είναι πανομοιότυπα.

Παρόλο που λέει πως είναι πολύ δύσκολο να τα ξεχωρίσει, η Becki-Jo είπε πως δεν τα πάει και άσχημα.

«Δεν τα μπερδεύω – μόνο όταν κοιμούνται μου φαίνονται ίδια. Έχουν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες.»

Παρόλο που τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου στο σπίτι των Allen, λένε πως δεν θα άλλαζαν τίποτα!

Credit: faithtap.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr