,

Μόνο Ένα Θαύμα θα έκανε αυτό το 12 εβδομάδων Μωρό να Ζήσει και Έγινε. Δείτε πόσο όμορφο και Δυνατό είναι Σήμερα.

Ένα από τα πιο μικρά μωρά του κόσμου που επιβίωσε ποτέ γεννήθηκε με βάρος μόλις 400γρ. Η Manushi, που γεννήθηκε 12 εβδομάδες πρόωρα, είχε πόδια μικρότερα από τα νύχια του πατέρα της. Η νεαρή από το Rajasthan της Ινδίας θεωρείται ένα από τα πιο μικρά μωρά του κόσμου που επιβίωσαν ποτέ. Όταν γεννήθηκε δεν ανέπνεε και το δέρμα της ήταν πάρα πολύ λε...

Ένα από τα πιο μικρά μωρά του κόσμου που επιβίωσε ποτέ γεννήθηκε με βάρος μόλις 400γρ. Η Manushi, που γεννήθηκε 12 εβδομάδες πρόωρα, είχε πόδια μικρότερα από τα νύχια του πατέρα της.

Η νεαρή από το Rajasthan της Ινδίας θεωρείται ένα από τα πιο μικρά μωρά του κόσμου που επιβίωσαν ποτέ. Όταν γεννήθηκε δεν ανέπνεε και το δέρμα της ήταν πάρα πολύ λεπτό. Τα όργανά της δεν είχαν αναπτυχθεί σωστά και έμεινε για έξι μήνες στο νοσοκομείο.

Παρά το ότι είχε 0,5% πιθανότητες να τα καταφέρει χωρίς εγκεφαλικές βλάβες, οι γιατροί λένε πως φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Οι γονείς της, Seeta, 48, και Giriraj, 50, είπαν: “Έχει παλέψει πάρα πολύ ενάντια στις πιθανότητες αλλά τα κατάφερε.”

Η Seeta είχε πολύ υψηλή πίεση στην εγκυμοσύνη της και ο υπέρηχος έδειξε μειωμένη ροή αίματος προς το έμβρυο. Έκανε αμέσως καισαρική στις 15 Ιουνίου, ενώ ήταν μόλις 28 εβδομάδων.

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

Ο Dr Janged είπε: “Όταν γεννήθηκε το μωρό, δεν ξέραμε τι θα συνέβαινε. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έπρεπε να την βάλουμε σε μηχανική υποστήριξη. Δεν μπορούσε ούτε να τραφεί και έπρεπε να της ξεκινήσουμε ειδική αγωγή με θρεπτικά συστατικά.”

Τις πρώτες μέρες άρχισε να χάνει βάρος αλλά μετά από 7 εβδομάδες μπορούσε επιτέλους να ξεκινήσει να τρώει γάλα. Επίσης της έκαναν και μεταγγίσεις αίματος.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: