Viralman.gr

Aυτός ο Πα-τέρας είναι ο Χειρότερος Εφιάλτης των Παιδιών όλου του Κόσμου. Οι Αποτρόπαιες Πράξεις του, Σοκάρουν και τους πιο Σκληρούς

Ένας Ρώσος, θετός πατέρας κατηγορείται για 900 βιασμούς και βίαιες σεξουαλικές πράξεις, κυρίως εναντίον κοριτσιών ηλικίας 13 ετών και κάτω που ήταν υπό τη φροντίδα του.

Viktor Lishavsky, 37 ετών, κακοποίησε πέντε μαθήτριες για τις οποίους ήταν νόμιμος κηδεμόνας, αντιμετωπίζοντας τες ως «προσωπικό χαρέμι» και «σεξουαλικούς σκλάβους».

Το «τέρας» συλλήφθηκε τον περασμένο Ιούνιο, αλλά πλέον έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τα εικαζόμενα εγκλήματα του. Αν καταδικαστεί, θα είναι ο χειρότερος παιδεραστής στη Ρωσία, αναφέρουν αναφορές.

Την ημέρα ήταν ένας νομοταγής πολίτης, ένας εργαζόμενος τσαγκάρης υπεράνω κάθε υποψίας. Όταν όμως έπεφτε η νύχτα γινόταν ένας «δράκος» για τα έφηβα κοριτσάκια της περιοχής του.

Όταν ο Λισάβσκι συλλήφθηκε, κάποια από τα κορίτσια που έγιναν θύματά του, αναγνώρισαν το πρόσωπό του και περιέγραψαν στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια πώς τα απήγαγε και πώς τα κακοποίησε σεξουαλικά.

Συγκεκριμένα ο 37χρονος κατηγορείται για 248 βιασμούς και 358 βίαιες σεξουαλικές πράξεις εναντίων ανηλίκων κοριτσιών.

Επίσης, φέρεται ότι διέπραξε 11 επιπλέον βιασμούς κι άλλες σεξουαλικές επιθέσεις στις οποίες απειλούσε τα θύματά του με δολοφονία ή με σοβαρή βλάβη στην υγεία τους, σύμφωνα με τη δικογραφία.

Ο 37χρονος κατηγορείται επίσης και για περισσότερα από 122 εγκλήματα «σεξουαλικού χαρακτήρα με τη χρήση βίας ή απειλής βίας».

Αντιμετωπίζει 151 κατηγορίες για «σεξουαλικές επαφές με εκμετάλλευση της αβοήθητης κατάστασης του θύματος» . Όλα αυτά διαπράχθηκαν εναντίον ανήλικων κοριτσιών μεταξύ 14 και 17 ετών.

Ο Λισάβσκι κρατήθηκε στις φυλακές του Komsomolsk-on-Amur μετά από τη μαρτυρία ενός κοριτσιού στον δάσκαλό της, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες της περιοχής Khabarovsk, κατηγορούνται για αμέλεια, επειδή έθεσαν ορφανά κι ευάλωτα παιδιά υπό την κηδεμονία του συγκεκριμένου άνδρα.

Η Alla Kuznetsova, Υπουργός Παιδείας της περιοχής, δήλωσε ότι οι θετοί γονείς είχαν περάσει από επανειλημμένες επιθεωρήσεις από ειδικούς ψυχολόγους των αρμόδιων κοινωνικών υπηρεσιών.

Κανείς τους όμως δεν διέκρινε την παραμικρή διαστροφή. Κατά το πρώτο έτος πραγματοποιήθηκαν πέντε επιθεωρήσεις και τα επόμενα χρόνια, δύο έλεγχοι ετησίως, όπως είπε.

Η τοπική επικεφαλής βοηθός των κοινωνικών υπηρεσιών, η Τατιάνα Πετρατσκόβα, ισχυρίστηκε ότι ο παιδεραστής και η σύζυγός του θεωρήθηκαν ως «μια χωρίς προβλήματα οικογένεια», που είχε κερδίσει μάλιστα κι επαίνους.

Ο Λισάβσκι είναι παντρεμένος και με τη σύζυγό του Όλγα έχουν αποκτήσει, όπως λένε, τρία βιολογικά παιδιά κι έχουν αναθρέψει άλλα 9 θετά παιδιά. Εναντίον της συζύγου του δεν υπήρξαν ποτέ κατηγορίες.

Η κυβέρνηση του κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 265 στερλίνων το μήνα, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα έξοδά του ως θετός γονέας και να φροντίσει τα πέντε κορίτσια.

Ο 37χρονος όμως, με αυτό το χρηματικό ποσό, νοίκιασε ένα διαμέρισμα όπου είχε σεξουαλικές επαφές με τις θετές του κόρες κάθε δεύτερη ή Τρίτη ημέρα.

Γείτονες, φίλοι και γνωστοί έμειναν εμβρόντητοι μετά την αποκάλυψη του αληθινού προσωπείου του Λισάβσκι.

Όλοι τους μιλούσαν για ένα υπόδειγμα θετού πατέρα, ανέφεραν ότι τίποτα δεν τους κίνησε την υποψία για όλες αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις του. Ήταν όλοι τους συγκλονισμένοι.

Η βασιλεία του τρόμου για τα εκατοντάδες κορίτσια κράτησε 5 ολόκληρα χρόνια, από το 2012 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2017.

Ακατάλληλοι άνθρωποι ανέλαβαν το λειτούργημα του θετού γονιού και του κηδεμόνα, με μοναδικό κίνητρό τους τα χρήματα που πρόσφερε η κυβέρνηση και το κράτος.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr