Ο Κακός Χαμός για τα πιο Προκλητικά Τζιν Παντελόνια της Αγοράς. Δείτε το Κάτω Μέρος και θα Καταλάβετε.
Viralman.gr

Ο Κακός Χαμός για τα πιο Προκλητικά Τζιν Παντελόνια της Αγοράς. Δείτε το Κάτω Μέρος και θα Καταλάβετε.

Οι αγοραστές έχουν μπερδευτεί με τα νέα τζιν στην ιστοσελίδα μόδας της Asos, που δεν είναι μόνο αποκαλυπτικά, αλλά και χωρίς καβάλο.

Τα τζιν παντελόνια που κοστίζουν 119 δολάρια στον ιστοχώρο των ΗΠΑ, τα οποία τιμολογούνται ως «εκπτωσιακά», προέρχονται από τη συλλογή The Ragged Priest’s Black Label της Μάλτας.

Έχουν γίνει viral στο Twitter, αφού ένας πελάτης τους τα εντόπισε κατά την περιήγηση του στην Asos.

Τα τζιν είναι χαραγμένα ακριβώς πάνω από την περιοχή της βουβωνικής χώρας και συγκρατούνται από ένα ζευγάρι μεταλλικών κρεμαστών αλυσίδων – αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο τμήμα του άνω μηρού.

Περιγράφονται ως «καυτά denim», υπόσχονται να «προσθέσουν χάρη στο στυλ σας» όταν φορεθούν με μπλουζάκια.Και έχουν σίγουρα προσελκύσει την προσοχή στο διαδίκτυο, με τους χρήστες των κοινωνικών μέσων να έχουν μπερδευτεί με τη μόδα.

Ένας αγοραστής έγραψε: «119 δολάρια για να έχετε τον ποπό σας έξω στην ASOS. Πείτε με ντεμοντέ, αλλά μου αρέσουν τα τζιν που έχουν τον ποπό μέσα!», σχολίασε κάποιος.

Τα Chaps – μια σύντομη εκδοχή της ισπανικής λέξης chaparreras – παραδοσιακά, αποτελούνται από μια ζώνη και καλύμματα ποδιών, που φορούσαν πρώτα οι κτηνοτρόφοι βοοειδών στην Ισπανία και το Μεξικό. Τώρα, συνδέονται με την κουλτούρα των φετίχ.Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γίγαντας της μόδας έχει χτυπήσει πρωτοσέλιδα για την πώληση ασυνήθιστων σχεδίων denim.

Τον Αύγουστο, είχαν δημιουργήσει ένα τζιν με κομμένο κομμάτι ακριβώς από κάτω και έγινε viral μαζί με ένα παράξενο υφασμάτινο φούστα / τζιν.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr
[teads_ad]