Όλοι του Λένε "Εσύ είσαι Φέτες, τι Της Βρίσκεις της Χοντρής..." Η Απάντησή του; Απλά Αποστομωτική!
Viralman.gr

Όλοι του Λένε «Εσύ είσαι Φέτες, τι Της Βρίσκεις της Χοντρής…» Η Απάντησή του; Απλά Αποστομωτική!

Μία σύζυγος από το Wisconsin μίλησε για τα τρολς του διαδικτύου που προσπάθησαν να την χτυπήσουν επειδή παντρεύτηκε τον ‘Mr Six-Pack’.

Η φωτογράφος γάμων Jenna Kutcher, που περιγράφει τον εαυτό της ως ‘γεματούλα,’ έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες στο Instagram με τον άντρας της, Drew.

Είπε πως έχει δεχτεί πολλά άσχημα μηνύματα για το σώμα της από ανθρώπους που δεν μπορούν να το δεχτούν πως έχει καταφέρει να ρίξει έναν τόσο όμορφο άντρα όπως ο Drew.

Η Jenna είπε πως τα μηνύματα αυτά σόκαραν την αυτοπεποίθησή της και έφεραν στην επιφάνεια τις ανασφάλειές της αλλά αποφάσισε να τους αντιμετωπίσει αντί να τους αφήσει να πετύχουν τον σκοπό τους.Είπε: «Αυτός ο άντρας έχει αποδεχτεί το σώμα μου και τα τελευταία δέκα χρόνια μου θυμίζει πόσο όμορφη είμαι»

Η ανάρτησή της πήρε πάνω από 40,000 likes και πάνω από 2,000 σχόλια. Τα περισσότερα από αυτά ήταν υποστηρικτικά και θετικά.

Εκείνη πρόσθεσε: «Παλεύω όλη μου τη ζωή να αγαπήσω το σώμα μου.»

«Πιστεύω πως βαθιά μέσα μας, ο μεγαλύτερος φόβος μας είναι πως το σώμα μας είναι σπασμένο και πως δεν γίνεται ποτέ να φτιάξει.»«Ο Drew με βοηθάει πάρα πολύ. Μου θυμίζει την αξία και την ομορφιά μου.»

«Πιστεύω όμως πως πρέπει να το βρω αυτό μέσα μου. Να μην στηρίζομαι σε κάποιον άλλον να με βοηθάει να αποδεχτώ τον εαυτό μου.»

Είπε πως γυμνάζεται συχνά με τον σύντροφό της και εκείνος πάντα της θυμίζει πως είναι όμορφη.

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr