,

Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στο «Κάνω Eρωτα» και του «Κάνω ΣΕξ»

Είναι κάτι που θα το ακούσετε κυρίως να το λένε γυναίκες, όμως υπάρχουν πολλοί άντρες που το πιστεύουν και οι ίδοι: “Δεν είναι το ίδιο να κάνεις στον άλλον Epωτα με το να του κάνεις s εx. Όταν κάνεις Epωτα το κάνεις γιατί αγαπάς. Σeκς κάνεις μόνο για ικανοποίηση” Τί ισχύει όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση; Μήπως είναι το ίδιο ή μήπως όντως είναι...

Είναι κάτι που θα το ακούσετε κυρίως να το λένε γυναίκες, όμως υπάρχουν πολλοί άντρες που το πιστεύουν και οι ίδοι: “Δεν είναι το ίδιο να κάνεις στον άλλον Epωτα με το να του κάνεις s εx. Όταν κάνεις Epωτα το κάνεις γιατί αγαπάς. Σeκς κάνεις μόνο για ικανοποίηση”

Τί ισχύει όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση; Μήπως είναι το ίδιο ή μήπως όντως είναι αλλιώς να “κάνεις Epωτα” και αλλιώς να “κάνεις s εx”;

Παρακάτω θα δούμε 6 σκίτσα που απεικονίζουν με χιουμοριστικό τρόπο αυτές τις διαφορές.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: