Πήγε σε Casting για Μοντέλα και της Είπαν να τους Δείξει τον Πισινό της. Μετά από Λίγο την Έδιωξαν χωρίς Εξήγηση.
Viralman.gr

Πήγε σε Casting για Μοντέλα και της Είπαν να τους Δείξει τον Πισινό της. Μετά από Λίγο την Έδιωξαν χωρίς Εξήγηση.

Ένα μοντέλο επιτέθηκε προς την βιομηχανία της αφού της είπαν πως ο ποπός της ήταν ‘πολύ μεγάλος’ και πως ήταν γενικά ‘υπερβολικά μεγάλη’ για να γίνει μοντέλο. 

Η Agnes Hedengard ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο περιέγραψε την απάντηση που δέχτηκε από πρακτορεία μόδας και πελάτες που είπαν πως ήταν πολύ μεγάλη παρά την μικροσκοπική της φιγούρα.

«Πλέον δεν μου δίνουν δουλειές επειδή είμαι πολύ μεγάλη. Νομίζουν πως αυτό είναι πολύ μεγάλο… Πιστεύουν πως ο πισινός μου είναι πολύ μεγάλος και τα πόδια μου πολύ χοντρά. Σύμφωνα με την βιομηχανία μόδας, δεν μπορείς να είσαι έτσι. Πρέπει να γίνω πιο λεπτή αλλιώς αρνούνται να δουλέψουν μαζί μου.»

Η Hedengard είναι ένα μοντέλο από την Σουηδία που είναι στον χώρο της μόδας από όταν ήταν 15 αλλά πλέον δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδά της από το μόντελινγκ λόγω του σώματός της και αναγκάζεται να δουλεύει ως πωλήτρια.Στο βίντεο, περιγράφει όλα όσα έχει περάσει στην καριέρα της στην μόδα:

«Δεν μου δίνουν πια δουλειές και δεν μπορώ να ζήσω από αυτό. Πλέον, το μόντελινγκ είναι δουλειά μερικής απασχόλησης για μένα. Για ένα χρόνο προσπαθούσα να μην τρώω και μετρούσα συνεχώς τις θερμίδες από τα πάντα. Έχω ανορεκτικές σκέψεις αλλά τις καταπολεμώ συνέχεια. Είναι δύσκολο, αλλά αν δώσεις όλη αυτή την ενέργεια στο να αγαπήσεις τον εαυτό σου, τα κακά σχόλια δεν θα σε επηρεάζουν.»

Πολλοί αναγνώστες την επικρότησαν για την στάση της και κατέκριναν την βιομηχανία μόδας για όσα της είπαν.Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

Οι σκέψεις σας;

Credit: americanow.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr
[teads_ad]