,

Πήραν φθηνά Ράφια από τα ΙΚΕΑ και τα έβαλαν Κυκλικά στο Πάτωμα. Μόλις δείτε το Αποτέλεσμα, θα σκάσετε απ’ τη Ζήλια σας!

Οι Jessica και Sinclair Breen, βρήκαν μια φωτογραφία από μια βιβλιοθήκη στο διαδίκτυο. «Όταν την έδειξα στον Sinclair έπαθε καρδιακή προσβολή», δήλωσε η Jessica. «Ξέραμε ότι έπρεπε να το δοκιμάσουμε». Η Jessica μέτρησε τους τοίχους και πήγε την εμπνευσμένη φωτογραφία στον καθηγητή γραφικών τεχνών που εργάζονταν μαζί, στην ίδια σχολή. Με τη βοήθε...

Οι Jessica και Sinclair Breen, βρήκαν μια φωτογραφία από μια βιβλιοθήκη στο διαδίκτυο. «Όταν την έδειξα στον Sinclair έπαθε καρδιακή προσβολή», δήλωσε η Jessica. «Ξέραμε ότι έπρεπε να το δοκιμάσουμε».

Η Jessica μέτρησε τους τοίχους και πήγε την εμπνευσμένη φωτογραφία στον καθηγητή γραφικών τεχνών που εργάζονταν μαζί, στην ίδια σχολή. Με τη βοήθειά του, ξόδεψαν 900 δολάρια και μάζεψαν όλα τα υλικά για την κατασκευή.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Κατασκεύασαν όλα τα κουτιά και τα διέταξαν στον τοίχο. Στη συνέχεια, ένωσαν όλα τα κουτιά μαζί.

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

Το ζευγάρι, έφτιαξε αυτή την υπέροχη βιβλιοθήκη μέσα σε 16 ώρες. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο!

«Ήταν μεγάλη διαδικασία, αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο», είπε η Jessica.

Credit: boredpanda.com

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: