Πήρε ένα Φθηνό Γραφείο από τα ΙΚΕΑ, αλλά όταν το έκοψε στη Μέση; Ανακάλυψε ΚΑΤΙ Απίστευτο!
Viralman.gr

Πήρε ένα Φθηνό Γραφείο από τα ΙΚΕΑ, αλλά όταν το έκοψε στη Μέση; Ανακάλυψε ΚΑΤΙ Απίστευτο!

Το IKEA είναι υπέροχο! Έχει όλα όσα μπορεί να χρειάζεται κάποιος για το σπίτι του και επίσης, σε πολύ προσιτές τιμές.

Ωστόσο, ένας αγοραστής του IKEA έμεινε με πολλές απορίες, όταν ανακάλυψε τι υπήρχε μέσα σε ένα γραφείο που είχε αγοράσει στο σκανδιναβικό κατάστημα εγχώριων προϊόντων.

Ο James L. Sutter έκανε μια DIY ανακαίνιση στο σπίτι του, όταν έκανε την ανακάλυψη. Ήθελε να κάνει μια τροποποίηση στο γραφείο του ΙΚΕΑ και έτσι, αποφάσισε να το κόψει στη μέση.

Γνώριζε ότι τα έπιπλα του ΙΚΕΑ λόγω του ότι είναι οικονομικά, δεν έχουν εξαιρετική ποιότητα. «Ήξερα ότι τα έπιπλα εκεί είναι με ψεύτικο ξύλο και άλλα υλικά. Αλλά χθες το βράδυ, ανακάλυψα ότι η ίδια η πλάκα σωματιδίων είναι ένα ψέμα», έγραψε στο Twitter.

«Το εσωτερικό κάποιων επίπλων του IKEA, είναι πραγματικά κατασκευασμένα από χαρτόνι», συνέχισε.Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω πρόβλημα με αυτό: είναι φθηνό, ελαφρύ και λειτουργεί. Αλλά ήταν εξαιρετικά εκπληκτικό! «Αργότερα έγραψε στο Twitter σε σχέση με την προηγούμενη ανάρτησή του.

Οι άνθρωποι στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, έσπευσαν γρήγορα να υπερασπιστούν τα ΙΚΕΑ. «Ο μπαμπάς μου είναι μηχανικός. Αυτή η κυψελοειδής δομή, είναι στην πραγματικότητα ισχυρότερη από την μοριοσανίδα και πιο φιλική προς το περιβάλλον».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό. Γιατί να είναι ψεύτικο;», έγραψε ένας άλλος.Στην πραγματικότητα, πολλοί κατασκευαστές επίπλων και πορτών χρησιμοποιούν το χαρτόνι με τον ίδιο τρόπο που το κάνει το IKEA, επειδή είναι φιλικό προς το περιβάλλον, οικονομικό και αξιόπιστο.

Ένας εκπρόσωπος του IKEA δήλωσε: «Στο IKEA, όλα τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί με μορφή, λειτουργία, βιωσιμότητα, οικονομική προσιτότητα και ποιότητα στο μυαλό».

«Χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό χάρτινο μοτίβο κηρήθρας μέσα σε ορισμένα προϊόντα, μας επιτρέπει να παράγουμε περισσότερα κομμάτια χρησιμοποιώντας λιγότερες πρώτες ύλες και ταυτόχρονα να μειώσουμε την τιμή, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr
[teads_ad]