Συλλαλητήριο Αθήνα -ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Διαδηλωτές ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο - (Βίντεο)
Viralman.gr

Συλλαλητήριο Αθήνα -ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Διαδηλωτές ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο – (Βίντεο)

Η καρδιά της Μακεδονίας «χτυπά» στην Αθήνα – «Πλημμύρισε» το Σύνταγμα – Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου δίνουν το «παρών» στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία – Συγκλονιστικές εικόνες από το κέντρο της Αθήνας – Ρίγη συγκίνησης – Όλος ο κόσμος μία φωνή – Έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο με φόντο την ελληνική Βουλή.

Μία ημέρα που θα μείνει στην Ιστορία. Οι Έλληνες ενώνουν τη φωνή τους και φωνάζουν «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική». Το Σύνταγμα έχει πλημμυρίσει από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που δίνουν το «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Οι εικόνες που έρχονται από το Σύνταγμα πραγματικά συγκλονίζουν!

Λίγα λεπτά μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής υψώθηκε στο Σύνταγμα η γιγαντιαία ελληνική σημαία με φόντο τη Βουλή των Ελλήνων. Οι διαδηλωτές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο. Οι λέξεις αδύνατες να αποτυπώσουν το κλίμα στο κέντρο της Αθήνας. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!



Δείτε τη συγκλονική στιγμή όπως την κατέγραψε το Newsbomb.gr που οι διαδηλωτές ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο μπροστά από τη Βουλή.

Συλλαλητήριο

Posted by newsbomb.gr on Sonntag, 4. Februar 2018

ΠΗΓΗ: stroumfaki.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr
[teads_ad]