Συλλεκτικό: Το Τσαμπουκαλεμένο Ξέσπασμα της Iron Barbie όταν την Άφησαν εκτός Τουρνουά! [βίντεο]
Viralman.gr

Συλλεκτικό: Το Τσαμπουκαλεμένο Ξέσπασμα της Iron Barbie όταν την Άφησαν εκτός Τουρνουά! [βίντεο]

Μπορεί στο Survivor η Iron Barbie (η αθλήρια Μαρία Πανταζή δηλαδή) να είναι πιο ήσυχη, και η κορυφαία της στιγμή να θεωρείται αυτή:

Όμως όταν χρειάζεται δείχνει δόντια.Εξάλλου έχει αγωνιστεί σε διάφορα ρινγκ όπως στο οκτάγωνο και στο ρινγκ πυγμαχίας πέρα από το δικό της που είναι του kick boxing…

Το 2016 αποφάσισε να αγωνιστεί στο ZMAK, που διοικεί ο φίλος της Πέτρος Πολυχρονίδης, αλλά ξεκίνησε μία “κόντρα”. Όταν κατάλαβε ότι δεν θα την αφήσουν να αγωνιστεί (και ο Πέτρος δε σήκωνε τα τηλέφωνα) αποφάσισε να του στείλει μήνυμα μέσω YouTube…

Στην περιγραφή διαβάζουμε: «Με ένα εξοργισμένο video-μήνυμα στην επίσημη σελίδα της, η Μαρία Πανταζή έδειξε πως η κόντρα της με τους performers του ΖΜΑΚ δεν έχει κλείσει. Απεναντίας. Η κορυφαία kickboxer, μετά την αρνητική απάντηση του Πέτρου Πολυχρονίδη να συμμετάσχει στο ΖΜΑΚ, το προχώρησε παρακάτω και μάλιστα… πολύ απειλητικά, προς τον ιδρυτή του promotion. »

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=o1TB5teXZgAο είδαμε χάρη το Mad: Η 39χρονη Μαρία Πανταζή γεννήθηκε και ζει στα Μελίσσια. Σπούδασε λογιστική και γυμναστική. Για 14 χρόνια εργάστηκε στον Ιδιωτικό Τομέα σε τμήματα λογιστηρίου, marketing και Ανθρωπίνου Δυναμικού ενώ ταυτόχρονα και ως γυμνάστρια. Αυτή την στιγμή έχει επιλέξει να απασχολείται μόνο ως γυμνάστρια, ώστε να αφιερώσει ακόμα περισσότερο χρόνο στο μεγάλο της πάθος , τον Πρωταθλητισμό.

Η ενασχόλησή της με το Kick Boxing ξεκίνησε περίπου πριν από οκτώ χρόνια, διάστημα πολύ μικρό για τις διακρίσεις και τους τίτλους που έχει λάβει μέχρι σήμερα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κερδίζοντας 3 χρυσά μετάλλια (ένα το 2008 και δύο το 2010 με την εθνική Κύπρου), ένα ασημένιο (2009), κάτοχος του Επαγγελματικού Πανευρωπαϊκού Τίτλου (2010 και 2011) ενώ το 2012 κατέκτησε το Παγκόσμιο Επαγγελματικό Τίτλο.

Τον Απρίλη του 2013 αγωνίστηκε σε επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας ενώ το 2015 κατέκτησε την ζώνη στο MMA Chalenge Cup!

ΠΗΓΗ: mikropragmata.lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr