Τα Ουρλιαχτά του Παιδιού της Ακούστηκαν Μέχρι τον 5ο Όροφο. Σοκαρισμένη η Μάνα Δεν Πίστευε στα Μάτια της.
Viralman.gr

Τα Ουρλιαχτά του Παιδιού της Ακούστηκαν Μέχρι τον 5ο Όροφο. Σοκαρισμένη η Μάνα Δεν Πίστευε στα Μάτια της.

Πριν μερικές μέρες, το πόδι ενός μικρού ποδιού κόλλησε στην κυλιόμενη σκάλα ενός αεροδρομίου. Ο 2χρονος Julian τρομοκρατήθηκε όταν δεν μπορούσε να βγάλει το πόδι του.

Τώρα, οι γονείς του ψάχνουν για απαντήσεις και προσπαθούν να ενημερώσουν τον κόσμο για τους κινδύνους που έχει μία κυλιόμενη σκάλα για μικρά παιδιά.

 Η Andrea Diaczok κρατούσε το χέρι του παιδιού της όταν άκουσε έναν παράξενο θόρυβο. 

«Κοίταξα κάτω και είδα την σόλα του παπουτσιού του να εξαφανίζεται. Η σκάλα άρχισε να τρώει την μία πλευρά της μπότας του.»Κάλεσε για βοήθεια και κάποιος κατάφερε να πατήσει εγκαίρως το κουμπί της έκτακτης ανάγκης.

Το πόδι του είχε παγιδευτεί και δεν ήξεραν σε τι κατάσταση ήταν από μέσα. Ο Julian μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για σπασμένο πόδι. Σύμφωνα με την μητέρα του, ακόμα βλέπει εφιάλτες μετά το περιστατικό.

Η Diaczok κάνει έκκληση τώρα για περισσότερα μέτρα ασφαλείας, ειδικά για παιδιά.Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Vancouver, είπε:

«Εξετάζουμε τα έγγραφα συντήρησης και επιθεώρησης για την κυλιόμενη σκάλα. Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές που θα προκύψουν μετά την έρευνα.»

Credit: dayspatch.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr
[teads_ad]