,

Τα ΤΟΠ 14 Γυναικεία Κορμιά Σύμφωνα με τους Επιστήμονες. Το 7ο θα σας Κόψει Πραγματικά την Ανάσα!

Ανάμεσα στα διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ, η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον διαθέτει σύμφωνα με έρευνα το σώμα που είναι πιο κοντά στη φυσική τελειότητα. Η 30χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και μανούλα είναι πιο κοντά στη Χρυσή Τομή, όπως ερευνήθηκε και διατυπώθηκε από τους αρχαίους Έλληνες. Η χρυσή τομή αναφέρεται επίσης και ως χρυσός λόγος ή χρυσός κανό...

Ανάμεσα στα διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ, η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον διαθέτει σύμφωνα με έρευνα το σώμα που είναι πιο κοντά στη φυσική τελειότητα.

Η 30χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και μανούλα είναι πιο κοντά στη Χρυσή Τομή, όπως ερευνήθηκε και διατυπώθηκε από τους αρχαίους Έλληνες. Η χρυσή τομή αναφέρεται επίσης και ως χρυσός λόγος ή χρυσός κανόνας. Άλλα ονόματα είναι χρυσή μετριότητα και Θεϊκή αναλογία, ενώ στον Ευκλείδη ο όρος ήταν «άκρος και μέσος λόγος».

Εκφρασμένη αλγεβρικά η τιμή της Χρυσής Τομής είναι το 1.61803398875. Με γνώμονα αυτό το νούμερο και μαθηματικούς υπολογισμούς, διάσημη φίρμα εσωρούχων διεξήγαγε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ανέλυσε αριθμητικά τις σωματικές αναλογίες (στήθος-μέση-περιφέρεια) γνωστών γυναικών και έβγαλε τη δεκάδα των τελειότερων!

Η Κιμ Καρντάσιαν έρχεται δεύτερη με 96.3% ποσοστό και η 70άχρονη χολιγουντιανή ηθοποιός Έλεν Μίρεν μάς εκπλήσσει στην τρίτη θέση με 95.6%. Δείτε τη χρυσή δεκάδα στην οποία προσθέσαμε και άλλες 4 κυρίες που θεωρούνται επίσης πολύ κοντά στις ιδανικές αναλογίες.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

ΠΗΓΗ

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: