Θα το Τολμήσεις; Αυτό είναι το Must Κόσμημα της Νέας Σεζόν που Επιλέγουν οι Celebrities και Κάνει Θραύση στα Social Media!
Viralman.gr

Θα το Τολμήσεις; Αυτό είναι το Must Κόσμημα της Νέας Σεζόν που Επιλέγουν οι Celebrities και Κάνει Θραύση στα Social Media!

Για ακόμα μια φορά θα ξεκινήσω το σημερινό μου θέμα κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν! Θυμήσου τα παιδικά σου χρόνια, τότε που καθόσασταν στην αμμουδιά της παραλίας με την αδερφή σου και παίζατε, φτιάχνατε καστράκια και κολιέ από τα κοχύλια που βρίσκατε. Κράτα το τελευταίο σαν hint.

Ερχόμαστε στο πιο κοντινό μέλλον και πιο συγκεκριμένα στην κολεξιόν του οίκου Prada ο οποίος ολοκλήρωσε τα σύνολά του με ιδιαίτερα κολιέ δημιουργημένα από κοχύλια. Κράτα το και αυτό σαν hint.

Ερχόμαστε στο τώρα! Στα social media έχει γίνει χαμός με αυτά τα κολιέ, καθώς θεωρείται το πιο must κόσμημα για τη νέα σεζόν. Είναι άκρως καλοκαιρινό, θυμίζει surfer style και παραλία, αλλά ήδη τα it girls το φορούν σε street style εμφανίσεις, ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα.Η Alexa Chung το έχει φορέσει ήδη με δερμάτινο πουκάμισο και έπιασε τα μισά της μαλλιά πάνω, ώστε να φαίνεται το κολιέ λίγο καλύτερα.Η διάσημη fashion blogger Kate Foley Osterweis επέλεξε ένα βραχιόλι με κοχύλια και το συνδύασε με ένα πουά vintage dress.

Ακόμα κι αν είσαι επιφυλακτική για αυτό το κόσμημα, θέλω να σου πω ότι ίσως όταν ο καιρός αρχίζει να καλυτερεύει θα σου βγει αυθόρμητα και θα το εντάξεις στα looks σου, τουλάχιστον όταν θα βρίσκεσαι σε κάποιο νησί.

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr
[teads_ad]