,

Της είπαν οτι Θα Χρειαστεί Μέχρι και 6 Εβδομάδες Αποκατάσταση μετά τη Γέννα. Αυτό που Ανακάλυψε όμως “Έσωσε”Ολες τις Γυναίκες που έχουν Γεννήσει.

Η περίοδος ανάρρωσης μιας γυναίκας μετά τη γέννα, μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ οδυνηρή. Σύμφωνα με το Web MD, οι γυναίκες μετά από καισαρική, μπορεί να χρειαστούν έως και έξι εβδομάδες για να θεραπευτούν πλήρως και μπορεί να χρειαστούν ακόμη και φάρμακα για τον πόνο, για μία έως δύο εβδομάδες. Εκείνες που γεννούν φυσιολογικά, μπορούν να βι...

Η περίοδος ανάρρωσης μιας γυναίκας μετά τη γέννα, μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ οδυνηρή. Σύμφωνα με το Web MD, οι γυναίκες μετά από καισαρική, μπορεί να χρειαστούν έως και έξι εβδομάδες για να θεραπευτούν πλήρως και μπορεί να χρειαστούν ακόμη και φάρμακα για τον πόνο, για μία έως δύο εβδομάδες.

Εκείνες που γεννούν φυσιολογικά, μπορούν να βιώσουν πόνο στον κόλπο, συμπεριλαμβανομένου του πόνου, της δυσφορίας και του μουδιάσματος. Μπορούν επίσης να βιώσουν συσπάσεις, που συρρικνώνουν τη μήτρα για αρκετές ημέρες μετά τον τοκετό.

Αλλά μια γυναίκα με το όνομα Elisa Castellanos, ανακάλυψε το τέλειο κόλπο για να επιταχύνει την ανάκαμψη μετά τον τοκετό.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Η Elisa είχει πολύ πόνο μετά τη γέννα της κόρης της Stella. Έτσι, αποφάσισε να δοκιμάσει μια ιδέα του Pinterest, να εμποτίσει μερικές σερβιέτες με αλόη.

«Αυτά τα επιθέματα με έσωσαν από τον πόνο μετά τη γέννα της Stella. Τώρα, έχω κάνει μερικά για μια φίλη και ήθελα να μοιραστώ τη συνταγή με όλους εσάς. Σούπερ γρήγορο και εύκολο να το κάνετε. Σε 5 λεπτά έκανα 20!»

Θα χρειαστείτε:

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

  • Witch Hazel
  • Aloe Vera Gel
  • Σερβιέτες (όσο μεγαλύτερες τόσο το καλύτερο)
  • Αιθέριο έλαιο λεβάντας (προαιρετικά)

Διαδικασία:

Ανοίξτε τη σερβιέτα και κρατήστε το περιτύλιγμα! Για κάθε μια θέλετε χρειάζεστε περίπου 2 κουταλιές της σούπας witch hazel, 1 κουταλιά Aloe Vera και μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου.

Ανακατέψτε το όλα και ρίξτε τα πάνω στη σερβιέτα. Στη συνέχεια διπλώστε και βάλτε τη ξανά στο περιτύλιγμα. Αποθηκεύστε τες όλες σε ένα σακουλάκι και βάλτε τες στην κατάψυξη.

Η ανάρτηση της Elisa έγινε viral με περισσότερες από 123.000 κοινοποιήσεις στο Facebook!

Credit: parentingisnteasy.co

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: