,

Το Έκαναν πάνω στο Καπό του Αυτοκινήτου του και το Γέμισαν σημάδια. Δείτε ΤΙ Σημείωμα τους Άφησε και θα Πάθετε Πλάκα!

Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες σε χωριό. Ζευγάρι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις ορμές του και αφήνοντας πίσω του κάθε ενδοιασμό έκανε Eρωτα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου ενός άγνωστου. Όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος επέστρεψε στο σημείο που άφησε παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του αντιλήφθηκε το γεγονός. Η αντίδραση του ...

Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες σε χωριό. Ζευγάρι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις ορμές του και αφήνοντας πίσω του κάθε ενδοιασμό έκανε Eρωτα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου ενός άγνωστου.

Όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος επέστρεψε στο σημείο που άφησε παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του αντιλήφθηκε το γεγονός.

Η αντίδραση του κάθε άλλο από αναμενόμενη ήταν, αφού άφησε σημείωμα που έγραψε «αν σας πιάσω εσάς που το κάνετε πάνω στο αυτοκίνητό μου θα σας γεμίσω τον κω… με σκάγια».

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη σε χωριό της Κύπρου και την φωτογραφία δημοσίευσε η χιουμοριστική σελίδα «I Love Cyprus ΡΕ».

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

ΠΗΓΗ: blogs.gossip-tv.gr/nassos

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: