Τρανσέξουαλ γυναίκα ξοδεύει £40,000 για να μεταμορφωθεί σε Δράκο
Viralman.gr

Τρανσέξουαλ γυναίκα ξοδεύει £40,000 για να μεταμορφωθεί σε Δράκο

Μία γυναίκα έχει ξοδέψει περισσότερα από £40,000 για να μεταμορφώσει τον εαυτό της σε ερπετό, ώστε να κυνηγήσει το όνειρό της να ζήσει ως δράκος.

Η Eva Tiamat Medusa από το Τέξας ισχυρίζεται πως είναι το «πιο τροποποιημένο τρανσέξουαλ άτομο στον κόσμο» και έχει κάνει αμέτρητες επεμβάσεις για να πετύχει τους στόχους της.

Παραιτήθηκε από την δουλειά της ως αντιπρόεδρος σε τράπεζα πριν αρκετά χρόνια και ξεκίνησε αρχικά την μεταμόρφωσή της αλλάζοντας το σχήμα της μύτης της, αφαιρώντας τα αυτιά και κάνοντας τατουάζ στο λευκό των ματιών της.Από όταν την εγκατέλειψαν οι γονείς της όταν ήταν 5, η Eva λέει πως «γεννήθηκε ξανά» όταν ένας κροταλίας την προστάτεψε.

Κατάλαβε τότε πως ήθελε να μεταμορφωθεί σε ερπετό και το ταξίδι της ξεκίνησε, ενώ ακόμα ζούσε ως άντρας. Όταν διαγνώστηκε με HIV πήρε πήρε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο γιατί δεν ήθελε να πεθάνει ως άνθρωπος.Τώρα η Eva έχει 8 κέρατα στο κεφάλι της, κομμένη γλώσσα και όλο της το πρόσωπο είναι γεμάτο τατουάζ για να μοιάζει με δράκο. Πλέον, θεωρεί τον εαυτό της ερπετό και όχι άνθρωπο.

Ένας από τους λόγους που μίλησε για το ταξίδι της είναι γιατί θέλει να δώσει ελπίδα σε άλλους που θέλουν να αλλάξουν το σώμα τους και να τους δείξει πως δεν είναι μόνοι.

Credit: 9gag.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr