,

16 “Πονηρές” και “Ακατάλληλες” Φωτογραφίες, τραβηγμένες Ακριβώς την Στιγμή που Έπρεπε. Με την 14η, θα σας Πέσουν τα Μαλλιά.

Ένας επαγγελματίας φωτογράφος χρειάζεται χρόνια για να τελειοποιήσει τις ικανότητές του και είναι μία διαδικασία που ποτέ δεν τελειώνει. Εκτός από ικανότητα όμως είναι και μορφή τέχνης.  Ειδικά στο κομμάτι του συγχρονισμού. Κανείς θα πρέπει να έχει πολύ καλό ένστικτο για να πετύχει την κατάλληλη στιγμή. Μερικές φορές όμως ο τέλειος συγχρονισμός κ...

Ένας επαγγελματίας φωτογράφος χρειάζεται χρόνια για να τελειοποιήσει τις ικανότητές του και είναι μία διαδικασία που ποτέ δεν τελειώνει. Εκτός από ικανότητα όμως είναι και μορφή τέχνης. 

Ειδικά στο κομμάτι του συγχρονισμού. Κανείς θα πρέπει να έχει πολύ καλό ένστικτο για να πετύχει την κατάλληλη στιγμή. Μερικές φορές όμως ο τέλειος συγχρονισμός κάνει μία φωτογραφία πιο ξεκαρδιστική από ότι θα έπρεπε να είναι.

Μερικές φορές κάνει το υποκείμενο της εικόνας να μοιάζει με κάτι άλλο. Όπως ακριβώς συνέβη και στις 16 φωτογραφίες. που ακολουθούν:

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

Credit: wittyfeed.me

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: