,

Τρέξτε να Προλάβετε. Αυτά είναι τα Σκουφάκια που Σαρώνουν στην Αγορά. Αυτό με το Κίτρινο είναι Μοναδικό!

Αυτό το πλεκτό, αξιολάτρευτο σκουφάκι με γενειάδα για μωρά από την Ashlee Marie, θα σας ξετρελάνει. Το μωρό σας θα δείχνει πολύ χαριτωμένο φορώντας το! Μπορείτε να πάρετε δωρεάν το σχέδιο πλέξης για το καπέλο στην ιστοσελίδα της Ashlee. Ναι, αυτό σημαίνει ότι το μωρό σας, οι φίλοι και η οικογένειά σας, θα το λατρέψουν. Ω, και το σχέδιο δεν απευ...

Αυτό το πλεκτό, αξιολάτρευτο σκουφάκι με γενειάδα για μωρά από την Ashlee Marie, θα σας ξετρελάνει. Το μωρό σας θα δείχνει πολύ χαριτωμένο φορώντας το!

Μπορείτε να πάρετε δωρεάν το σχέδιο πλέξης για το καπέλο στην ιστοσελίδα της Ashlee. Ναι, αυτό σημαίνει ότι το μωρό σας, οι φίλοι και η οικογένειά σας, θα το λατρέψουν.

Ω, και το σχέδιο δεν απευθύνεται μόνο για το μέγεθος ενός μωρού. Μπορείτε να το κάνετε για τα πιο μεγάλα παιδιά σας, ή ακόμα και για ενήλικες. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε και ένα Χριστουγεννιάτικο σκουφάκι, τύπου ’γιου Βασίλη.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Credit: diply.com

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: