,

Τζίμης Πανούσης: Η τελευταία δημόσια έξοδος με την κόρη του

Ο Τζίμης Πανούσης είχε κάνει τελευταία δημόσια έξοδο με την κόρη του. Ο αείμνηστος καλλιτέχνης είχε πάει με την κορούλα του στα τέλη Νοέμβρη λίγο πριν το πρώτο καρδιακό επεισόδιο στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Λυσσασμένη γάτα». Μάλιστα είχε συζητηθεί ότι ακριβώς δίπλα του ήταν η Άννα Νταλάρα με την οποία είχαν κόντρα. Κανείς δεν περίμενε π...

Ο Τζίμης Πανούσης είχε κάνει τελευταία δημόσια έξοδο με την κόρη του.

Ο αείμνηστος καλλιτέχνης είχε πάει με την κορούλα του στα τέλη Νοέμβρη λίγο πριν το πρώτο καρδιακό επεισόδιο στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Λυσσασμένη γάτα». Μάλιστα είχε συζητηθεί ότι ακριβώς δίπλα του ήταν η Άννα Νταλάρα με την οποία είχαν κόντρα. Κανείς δεν περίμενε πως δύο μήνες αργότερα η καρδιά του θα τον πρόδιδε και θα έφυγε στα 63 του χρόνια σκορπίζοντας θλίψη την οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Διαβάστε Περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: