10 Ξεπερασμένα Χτενίσματα που σε κάνουν να φαίνεσαι «Φτηνή.» Το 6ο να το αποφεύγεις σίγουρα
Viralman.gr

10 Ξεπερασμένα Χτενίσματα που σε κάνουν να φαίνεσαι «Φτηνή.» Το 6ο να το αποφεύγεις σίγουρα

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλα αυτά τα χτενίσματα που πρέπει να αποφύγετε:

Όπως λένε: «Η λεπτομέρεια είναι που κάνει την διαφορά». Ακόμα και το πιο τέλειο χτένισμα μπορεί να χαλάσει από μία μικρή λεπτομέρεια, όπως μία φουρκέτα που λείπει ή μία αλογοουρά που δεν έχει γίνει σωστά.

1. Πλεξίδες

Εάν είστε άνω των 12, τότε αυτό το χτένισμα δεν είναι για σας. Εάν τις θέλετε οπωσδήποτε, δοκιμάστε διάφορες εναλλακτικές.

2. Αλογοουρά με υφασμάτινο κοκαλάκι

Επιλέξτε ένα κοκαλάκι στο χρώμα των μαλλιών σας. Είναι σημαντικό να μην ξεχωρίζει από τα μαλλιά σας.

3. Κότσος σαν ντόνατ

Όταν εμφανίστηκε αυτός ο κότσος έγινε αμέσως τάση αλλά ξεπεράστηκε εξίσου γρήγορα. Δοκιμάστε έναν πιο χαλαρό, φυσικό κότσο.

4. Κλάμερ μαλλιώνΕίναι πολύ χρήσιμα όταν θέλετε να καθαρίσετε το σπίτι ή να κάνετε ένα ντους. Ωστόσο, δοκιμάστε κάτι πιο εκλεπτυσμένο εάν θέλετε να βγείτε έξω.

5. Μπούκλες και αφέλειες

Αυτό το χτένισμα συνδυάζει 2 διαφορετικά . Μπορείτε να κάνετε πιο χαλαρές μπούκλες εάν θέλετε οπωσδήποτε μακριές αφέλειες.

6. Wet λουκ

Αυτό το χτένισμα είναι ξεπερασμένο. Μπορείτε να δώσετε ελαφρώς αυτή την εμφάνιση στα μαλλιά σας αλλά η υπερβολή θα τα κάνει να φαίνονται άλουστα.

7. Λάθος αλογοουρά

Υπάρχουν 2 τύποι αλογοουράς που φαίνονται στιλάτοι: οι ψηλές και οι χαμηλές. Οτιδήποτε άλλο θα σας κάνει να φαίνεστε φτηνή.

8. Αόρατες φουρκέτεςΟι φουρκέτες είναι σημαντικό να μην φαίνονται. Είτε αγοράστε εκείνες που είναι στο χρώμα των μαλλιών σας και κρύψτε τις, είτε χρησιμοποιήστε μερικές σαν αξεσουάρ.

9. Μην κάνετε υπερβολές με τα προϊόντα για τα μαλλιά.

Αυτό δείχνει πως προσπαθήσατε πολύ να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Οι στυλίστες συνιστούν να επιλέγουμε τα πιο φυσικά χτενίσματα – κανείς δεν πρέπει να καταλαβαίνει την σκληρή σας προσπάθεια.

10. Όμπρε με εμφανείς άκρες.

Για να γίνει σωστά το όμπρε πρέπει η μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο να είναι πολύ ομαλή.

Ποια άλλα χτενίσματα πιστεύετε κάνουν μία γυναίκα να φαίνεται φτηνή;

 

 

ΠΗΓΗ: true.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr