14 άτυχοι άνθρωποι που περνάνε μία πολύ δύσκολη περίοδο
Viralman.gr

14 άτυχοι άνθρωποι που περνάνε μία πολύ δύσκολη περίοδο

Μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα που καταστρέφουν όλη σου τη μέρα και δεν υπάρχει τρόπος να τα ξεπεράσεις. Και δεν χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο. Ακόμα και οι μικρές αναποδιές μπορούν να προκαλέσουν πολύ μεγάλη ενόχληση.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι μακάρι να αλλάξει η τύχη αυτών των ανθρώπων και τα πράγματα να βελτιωθούν.

1.  Έχασα το λιποζάν που έχω στο αμάξι και τώρα το λιποζάν που είχα στην τσάντα είναι στο δωμάτιο και το λιποζάν του δωματίου είναι στο αμάξι και η ζωή μου φαίνεται να καταρρέει.

2. Πέρασα μία πολύ δύσκολη μέρα… Είμαι πολύ μικρός… Και δεν έχω χρήματα οπότε φαντάζεστε πόσο πιεσμένος είμαι.

3.  Εγώ με σέλφι, εγώ στον καθρέφτη και εγώ στην πραγματική ζωή προσπαθώντας να καταλάβω πώς μοιάζω στην πραγματικότητα.

4. Το σιχαίνομαι όταν το Touch ID δεν δουλεύει στο κινητό μου. Αφού το ξέρει πως είμαι εγώ απλά έχω λίγο λιπαρά δάχτυλα επειδή έτρωγα.

5. Φανταστείτε το Bing να είναι απλά ένας τύπος στο γραφείο του και να ψάχνει πράγματα στο Google για μας προσπαθώντας όσο πιο πολύ μπορεί.6. Πώς κοιτάς στην τσάντα από το McDonald ξέροντας πως θα φας τις πατάτες όλων πηγαίνοντας προς το σπίτι.

7. Ειλικρινά δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι πιο απογοητευτικό στην ζωή.

8. Κοιτούσα τα μηνύματά μου και είδα τι είχα στείλει μεθυσμένος στην πρώην μου χτες το βράδυ. Πάω να χωθώ στην τρύπα μου.

9. 1965: Στοιχηματίζω πως στο μέλλον θα έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα και τηλεμεταφορά.

2018:

10. Πώς τολμάς να έρχεσαι για μένα έτσι;!11. Γυρνάς από την δουλειά και βλέπεις πως αυτό είναι το γεύμα που σου έφτιαξε το άλλο σου μισό… Πώς αντιδράς;

12. Το να πηγαίνεις τουαλέτα είναι ένα ιερό τελετουργικό. Θέλω απλά να είμαι εγώ, το κινητό μου και η τουαλέτα. Οπότε, σας παρακαλώ κύριε, μαζέψτε τον εαυτό σας και αφήστε με στην ησυχία μου!!!

13. Επειδή είναι Χριστούγεννα και τώρα δεν μπορείς να πάρεις δωρεάν δώρα. 🙁

Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες γυναίκες, αλλά δεν θα μπορούσες να πεις ‘ναι’ για να πάρεις το δώρο και μετά να το αλλάξεις; Έχασες τα δωρεάν διαμάντια!

14. Γιατί τώρα έχουμε πράκτορες του FBI και στα κινητά μας και δεν υπάρχει πλέον ιδιωτικότητα. Αυτό όμως ξεπερνάει τα όρια!

Όπως είπαμε, ο χρόνος στο μπάνιο θα πρέπει να είναι ιερός, τέλος!

Credit: diply.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr